Atmaksāšanas termiņš
5 atbildes
2 ziņojumi
christelle
Labdien. Es atcēlu savu pasūtījumu 92 € vērtībā pirms 5 dienām (10. aprīlī pasūtīju plkst. 19:00 un atcēlu dažas stundas vēlāk ap plkst. 22:00) un vēlos zināt, cik daudz dienu vēl jāgaida līdz atmaksai, jo, izņemot e-pasta ziņojumu, kas apstiprina mana pasūtījuma atcelšanu, es neesmu saņēmis nekādu informāciju par atmaksas procedūru. E-pasta ziņojums man norāda sazināties ar "Klientu apkalpošanas dienestu", taču tas man vairāk nepalīdz, jo tam nav nekādu iespēju par attiecībā uz atmaksām. Vai varat man ātri atbildēt, paldies!
576 ziņojumi
zoomalia
Sveika, Kristelle,
Paldies par jūsu ziņojumu. Es iesaku sazināties tieši ar mūsu konsultantiem, izmantojot veidlapas, kas pieejamas jūsu kontā sadaļā Klientu apkalpošana. Diemžēl es nevaru apstrādāt jūsu pieprasījumu no šī foruma. Konsultants varēs piekļūt jūsu lietai un sniegt jums pilnīgu atbildi par atmaksu.
Paldies par sapratni un jauku dienu,
Coralie no Zoomalia
Paldies par jūsu ziņojumu. Es iesaku sazināties tieši ar mūsu konsultantiem, izmantojot veidlapas, kas pieejamas jūsu kontā sadaļā Klientu apkalpošana. Diemžēl es nevaru apstrādāt jūsu pieprasījumu no šī foruma. Konsultants varēs piekļūt jūsu lietai un sniegt jums pilnīgu atbildi par atmaksu.
Paldies par sapratni un jauku dienu,
Coralie no Zoomalia
2 ziņojumi
christelle
Labdien, es zvanīju 4 reizes uz numuru 05 54 54 00 24, bet viņi neatbild. Vai ir kāds cits veids, kā ar jums sazināties, lai atrisinātu problēmu un ātrāk saņemtu atmaksu? Paldies!
2 ziņojumi
manon
Sveiki, es pasūtīju preces 04. datumā un drīz pēc tam atcēlu pasūtījumu, bet nauda jau bija noņemta. Cik ilgi būs jāgaida, līdz es saņemšu atmaksu?
2 ziņojumi
axel
Sveiki, es atcēlu savu pasūtījumu, bet nesaņēmu atmaksu, vai tas ir normāli, un es nevaru sazināties ar klientu apkalpošanu. Paldies, lai jums jauka diena
576 ziņojumi
zoomalia
Sveiki, iespējams, ka tā ir anomālija. Lai to pārbaudītu, aicinu sazināties ar mums, izmantojot īpašus veidlapas, kas pieejamas mūsu tīmekļa vietnē. Mūsu klientu apkalpošanas dienests varēs pēc iespējas ātrāk apstrādāt jūsu atmaksas pieprasījumu. Paldies par jūsu sapratni un jauku dienu. Coralie no Zoomalia