Atmaksāšanas termiņš

5 atbildes
Christelle
2 ziņojumi
christelle
Labdien. Es atcēlu savu pasūtījumu 92 € vērtībā pirms 5 dienām (10. aprīlī pasūtīju plkst. 19:00 un atcēlu dažas stundas vēlāk ap plkst. 22:00) un vēlos zināt, cik daudz dienu vēl jāgaida līdz atmaksai, jo, izņemot e-pasta ziņojumu, kas apstiprina mana pasūtījuma atcelšanu, es neesmu saņēmis nekādu informāciju par atmaksas procedūru. E-pasta ziņojums man norāda sazināties ar "Klientu apkalpošanas dienestu", taču tas man vairāk nepalīdz, jo tam nav nekādu iespēju par attiecībā uz atmaksām. Vai varat man ātri atbildēt, paldies!
Zoomalia
576 ziņojumi
zoomalia
Sveika, Kristelle,

Paldies par jūsu ziņojumu. Es iesaku sazināties tieši ar mūsu konsultantiem, izmantojot veidlapas, kas pieejamas jūsu kontā sadaļā Klientu apkalpošana. Diemžēl es nevaru apstrādāt jūsu pieprasījumu no šī foruma. Konsultants varēs piekļūt jūsu lietai un sniegt jums pilnīgu atbildi par atmaksu.

Paldies par sapratni un jauku dienu,

Coralie no Zoomalia
Christelle
2 ziņojumi
christelle
Labdien, es zvanīju 4 reizes uz numuru 05 54 54 00 24, bet viņi neatbild. Vai ir kāds cits veids, kā ar jums sazināties, lai atrisinātu problēmu un ātrāk saņemtu atmaksu? Paldies!
Manon
2 ziņojumi
manon
Sveiki, es pasūtīju preces 04. datumā un drīz pēc tam atcēlu pasūtījumu, bet nauda jau bija noņemta. Cik ilgi būs jāgaida, līdz es saņemšu atmaksu?
Axel
2 ziņojumi
axel
Sveiki, es atcēlu savu pasūtījumu, bet nesaņēmu atmaksu, vai tas ir normāli, un es nevaru sazināties ar klientu apkalpošanu. Paldies, lai jums jauka diena
Zoomalia
576 ziņojumi
zoomalia
Sveiki, iespējams, ka tā ir anomālija. Lai to pārbaudītu, aicinu sazināties ar mums, izmantojot īpašus veidlapas, kas pieejamas mūsu tīmekļa vietnē. Mūsu klientu apkalpošanas dienests varēs pēc iespējas ātrāk apstrādāt jūsu atmaksas pieprasījumu. Paldies par jūsu sapratni un jauku dienu. Coralie no Zoomalia

Sīkfailu politika
Mēs lūdzam jūsu atļauju izmantot sīkfailus vai līdzīgus rīkus, lai atvieglotu jums iepirkšanos mūsu vietnēlīdzīgu rīku, lai atvieglotu jūsu iepirkšanos mūsu vietnē, uzlabotu jūsu lietošanas pieredzi, personalizētas reklāmas, statistikas datu, lai saprastukā mūsu klienti izmanto mūsu pakalpojumusMūsu uzticamie partneri(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)šos rīkus izmanto arī reklāmas nolūkos kā daļu no mūsu mūsu personalizētu vai nepersonalizētu reklāmu rādīšanu."Sīkfailu preferences varat mainīt jebkurā laikāpieejams no jūsu konta.
Jūsu datu izmantošana un apstrādes nolūki
Mēs lūdzam jūsu atļauju izmantot sīkfailus vai līdzīgus rīkus, lai atvieglotu jums iepirkšanos mūsu.... Lasīt vairāk
Iestatiet savu izvēli Es pieņemu Turpināt, nepieņemot
Zoomalia lietotne Ar Family'z nopelnīt +50 pts ar katru pasūtījumu un saņemiet pasūtījumu izsekošanas paziņojumus reālajā laikā
Zoomalia lietotne Palieliniet savu kaķēnu ar Zoomalia lietotni !1000 pts par katru lejupielādi un +50 pts par katru pasūtījumu