Jautājumi, diskusijas par produktiem FARMINA N&D Prime - Vistas & Granātābolu sterilizētiem kaķiem

10 atbildes
Marie
2 ziņojumi
marie fr
Jūsu N/D pakas nāk no kuras rūpnīcas Itālija, Brazīlija vai Serbija
Nicole
2 ziņojumi
nicole fr
Tās nāk no Serbijas. Nevainojama kvalitāte, kaķis lieliskā formā jau 3 gadus. Pārgāju uz "sterilizēta kaķa" formulu, kad tam bija 8 mēneši.
PASCAL
2 ziņojumi
pascal fr
Jūs uztraucaties, vai Farmina granulas nāk no tās pašas rūpnīcas kā tās, kurās ražo Purizon, kas šķiet, padara kaķus slimus. Es iegādājos 10 kg Farmina maisu, tas nāk no Serbijas. Cik man zināms, problēmas izraisa Purizon granulas ar zivīm. Es jau esmu izmantojis 10 kg Farmina granulas maisu bez problēmām ar maniem kaķiem, bet es palieku uzmanīgs.
Marie
2 ziņojumi
marie fr
Esmu jau pasūtījis Farmina un pārliecinājies, ka man nav nekādu problēmu ar Farmina zīmolu! Savukārt Purizon izraisīja caureju visiem kaķiem, tāpēc mazo iepakojumu izmetu!
Virginie
2 ziņojumi
virginie fr
Sveiki, mans sūtījums (mazs, 1,8 kg) nāk no Serbijas. Vai ir kāda problēma ar šo rūpnīcu? Kaķis, šķiet, tos mazāk iecienījis nekā iepriekš, bet es neesmu pievērsis uzmanību izcelsmei.
PASCAL
2 ziņojumi
pascal fr
Šajā rūpnīcā, kas ražo Purizon zīmolu, kuru pārdod Zooplus, ir problēma. Problēma, šķiet, ir tikai ar Purizon, bet, tā kā rūpnīca ražo arī Farmina, mums ir pamats būt noraizējušies. Ir Facebook grupa, kas klasificē granulas un ir ziņojusi par Purizon, pagaidām nekas neliecina, ka Farmina būtu skartas, bet, ja jūsu kaķi atsakās no granulām, iesaku nomainīt zīmolu.
Stephane
1 ziņojumi
stephane fr
Sveiki, vai pēc kaķēna kastrācijas, kas ir 6 mēnešus vecs, vajadzētu pāriet uz šīm granulām, vai turpināt lietot Farmina Chicken & Grenade granulas kaķēniem līdz kaķis sasniedz viena gada vecumu? Paldies.
Nicole
1 ziņojumi
nicole fr
Es domāju, ka labāk palikt pie kaķēnu sausās barības līdz 1 gada vecumam
Nicole
2 ziņojumi
nicole fr
Es domāju, ka mēs varam gaidīt, līdz viņam būs viens gads, bet ne vēlāk, jo kaķi pēc sterilizācijas pieņemas svarā.
lidia
2 ziņojumi
lidia fr
attiecībā uz manu kaķi (sterilizēts 3 mēnešos) veterinārārsts man teica pārtraukt kaķēnu barību, kas bija pārāk bagāta, jo tam jau bija tendence pieņemties svarā

Sīkfailu politika
Mēs lūdzam jūsu atļauju izmantot sīkfailus vai līdzīgus rīkus, lai atvieglotu jums iepirkšanos mūsu vietnēlīdzīgu rīku, lai atvieglotu jūsu iepirkšanos mūsu vietnē, uzlabotu jūsu lietošanas pieredzi, personalizētas reklāmas, statistikas datu, lai saprastukā mūsu klienti izmanto mūsu pakalpojumusMūsu uzticamie partneri(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)šos rīkus izmanto arī reklāmas nolūkos kā daļu no mūsu mūsu personalizētu vai nepersonalizētu reklāmu rādīšanu."Sīkfailu preferences varat mainīt jebkurā laikāpieejams no jūsu konta.
Jūsu datu izmantošana un apstrādes nolūki
Mēs lūdzam jūsu atļauju izmantot sīkfailus vai līdzīgus rīkus, lai atvieglotu jums iepirkšanos mūsu.... Lasīt vairāk
Iestatiet savu izvēli Es pieņemu Turpināt, nepieņemot
Zoomalia lietotne Ar Family'z nopelnīt +50 pts ar katru pasūtījumu un saņemiet pasūtījumu izsekošanas paziņojumus reālajā laikā
Zoomalia lietotne Palieliniet savu kaķēnu ar Zoomalia lietotni !1000 pts par katru lejupielādi un +50 pts par katru pasūtījumu