Jautājumi, diskusijas par produktiem FARMINA N&D Prime - Vistas & Granātābolu sterilizētiem kaķiem
10 atbildes
2 ziņojumi
marie

Jūsu N/D pakas nāk no kuras rūpnīcas Itālija, Brazīlija vai Serbija
2 ziņojumi
nicole

Tās nāk no Serbijas. Nevainojama kvalitāte, kaķis lieliskā formā jau 3 gadus. Pārgāju uz "sterilizēta kaķa" formulu, kad tam bija 8 mēneši.
2 ziņojumi
pascal

Jūs uztraucaties, vai Farmina granulas nāk no tās pašas rūpnīcas kā tās, kurās ražo Purizon, kas šķiet, padara kaķus slimus. Es iegādājos 10 kg Farmina maisu, tas nāk no Serbijas. Cik man zināms, problēmas izraisa Purizon granulas ar zivīm. Es jau esmu izmantojis 10 kg Farmina granulas maisu bez problēmām ar maniem kaķiem, bet es palieku uzmanīgs.
2 ziņojumi
marie

Esmu jau pasūtījis Farmina un pārliecinājies, ka man nav nekādu problēmu ar Farmina zīmolu! Savukārt Purizon izraisīja caureju visiem kaķiem, tāpēc mazo iepakojumu izmetu!
2 ziņojumi
virginie

Sveiki, mans sūtījums (mazs, 1,8 kg) nāk no Serbijas. Vai ir kāda problēma ar šo rūpnīcu? Kaķis, šķiet, tos mazāk iecienījis nekā iepriekš, bet es neesmu pievērsis uzmanību izcelsmei.
2 ziņojumi
pascal

Šajā rūpnīcā, kas ražo Purizon zīmolu, kuru pārdod Zooplus, ir problēma. Problēma, šķiet, ir tikai ar Purizon, bet, tā kā rūpnīca ražo arī Farmina, mums ir pamats būt noraizējušies. Ir Facebook grupa, kas klasificē granulas un ir ziņojusi par Purizon, pagaidām nekas neliecina, ka Farmina būtu skartas, bet, ja jūsu kaķi atsakās no granulām, iesaku nomainīt zīmolu.
1 ziņojumi
stephane

Sveiki, vai pēc kaķēna kastrācijas, kas ir 6 mēnešus vecs, vajadzētu pāriet uz šīm granulām, vai turpināt lietot Farmina Chicken & Grenade granulas kaķēniem līdz kaķis sasniedz viena gada vecumu? Paldies.
1 ziņojumi
nicole

Es domāju, ka labāk palikt pie kaķēnu sausās barības līdz 1 gada vecumam
2 ziņojumi
nicole

Es domāju, ka mēs varam gaidīt, līdz viņam būs viens gads, bet ne vēlāk, jo kaķi pēc sterilizācijas pieņemas svarā.
2 ziņojumi
lidia

attiecībā uz manu kaķi (sterilizēts 3 mēnešos) veterinārārsts man teica pārtraukt kaķēnu barību, kas bija pārāk bagāta, jo tam jau bija tendence pieņemties svarā