Jautājumi, diskusijas par produktiem Kerbl Collerette pour suns

100% klienti

ieteikt šo produktu

6 atbildes
MIREILLE
3 ziņojumi
mireille
Sveiki - Manai mazajai jorkšīrai jāveic anālās masas noņemšana, vai Kerbl apkakle varētu neļaut viņai laizīt šo vietu. Viņai būs jābūt aizsargātai 3 nedēļas.
johanna
1 ziņojumi
johanna
Sveiki, vai šis kakla aizsargs var neļaut sunim laizīt aizmuguri pēc kastrācijas? Jau iepriekš pateicos par jūsu atbildēm.
EMMANUELLE
1 ziņojumi
emmanuelle
Sveiki, es izvēlējos šādu apkakli, jo manam dārgajam bija lielas ādas problēmas un viņš laizīja ķepas, vēderu un augšstilbu iekšpusi. Tas labi palīdzēja. Ērtāk nekā plastmasas parabolas. Tikai jānopērk pareizais izmērs.
maithe
1 ziņojumi
maithe
Labdien, jā, es to iegādājos pēc sava mazā papilona šķirnes suņa kastrācijas
Marie-France
3 ziņojumi
marie-france
Sveiki. Jā, es nopirku šo apkakli pirms sava suņa kastrācijas. Ir jāizvēlas pareizais izmērs, citādi jūsu suns to varēs noņemt
nathalie
1 ziņojumi
nathalie
Sveiki, es nopirku šo apkakli savam Lhasa Apso, lieliski
Frederique
1 ziņojumi
frederique
Es to iegādājos, tas ir ļoti labs, bet manam sunim tas nepatika, tāpēc es izvēlējos pēcaprūpes bodiju. Ļoti efektīvs, ērts, praktisks.

Sīkfailu politika
Mēs lūdzam jūsu atļauju izmantot sīkfailus vai līdzīgus rīkus, lai atvieglotu jums iepirkšanos mūsu vietnēlīdzīgu rīku, lai atvieglotu jūsu iepirkšanos mūsu vietnē, uzlabotu jūsu lietošanas pieredzi, personalizētas reklāmas, statistikas datu, lai saprastukā mūsu klienti izmanto mūsu pakalpojumusMūsu uzticamie partneri(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)šos rīkus izmanto arī reklāmas nolūkos kā daļu no mūsu mūsu personalizētu vai nepersonalizētu reklāmu rādīšanu."Sīkfailu preferences varat mainīt jebkurā laikāpieejams no jūsu konta.
Jūsu datu izmantošana un apstrādes nolūki
Mēs lūdzam jūsu atļauju izmantot sīkfailus vai līdzīgus rīkus, lai atvieglotu jums iepirkšanos mūsu.... Lasīt vairāk
Iestatiet savu izvēli Es pieņemu Turpināt, nepieņemot
Zoomalia lietotne Ar Family'z nopelnīt +50 pts ar katru pasūtījumu un saņemiet pasūtījumu izsekošanas paziņojumus reālajā laikā
Zoomalia lietotne Palieliniet savu kaķēnu ar Zoomalia lietotni !1000 pts par katru lejupielādi un +50 pts par katru pasūtījumu