Jautājumi, diskusijas par produktiem Koka būda ar terasi lieliem suņiem ZOLIA FALCO
32 atbildes
1 ziņojumi
quentin

Sveiki, vai jūs zināt, kad tas atkal būs pieejams noliktavā, lūdzu?
1 ziņojumi
kinder

Sveiki, kāda ir būdas izolācija? Gan ziemai, gan vasarai
2 ziņojumi
lydie

izolācija ir pietiekama vasarai, tai ir ciets jumts, kas bloķē UV starus, bet ziemai, manuprāt, tas būs nepietiekami
2 ziņojumi
aneta

Labdien, kāds ir būras svars, lūdzu? un kādi ir iepakojuma izmēri? Paldies jau iepriekš!
1 ziņojumi
michèle

Labdien, vai jumtu var atvērt?
1 ziņojumi
helene

Labdien, nē, mēs to pieskrūvējām, tas ir fiksēts
1 ziņojumi
valerie

Es vēlos zināt, vai šī niša būtu piemērota vācu aitu sunim, paldies
44 ziņojumi
sophie

Sveiki, šeit ir svarīgākie punkti, kas jāizvērtē, lai pārliecinātos, ka šī būda derēs jūsu sunim: - jumta augstumam jābūt vismaz par 20% augstākam nekā jūsu sunim - būdas izmēriem (platums x garums) jābūt līdz 1,5 reizes lielākiem nekā jūsu sunim. Ar cieņu, Sofija no Zoomalia
1 ziņojumi
romane

Sveiki, vai uz būdas jāuzklāj aizsargājoša, caurspīdīga koka krāsa? Ar cieņu
1 ziņojumi
frédérique

Jā, vēlams.
1 ziņojumi
olivier

Sveiki, es vēlos pasūtīt lielu suņu būdu ar terasi ZOLIA FALCO, bet tā ir norādīta kā nepieejama. Vai jūs varētu man pateikt, kad tā atkal būs pieejama?
11381 ziņojumi
zoomalia

Labdien, Šī niša pašlaik tiek papildināta un drīzumā atkal būs pieejama. Diemžēl mēs nevaram sniegt precīzu atgriešanās datumu. Ar cieņu, Zoomalia komanda
1 ziņojumi
séverine

Sveiki,Vai šī niša ir piemērota Bernes ganu sunim?Paldies par jūsu atbildi. Ar cieņu, SB
11381 ziņojumi
zoomalia

Labdien, mēs iesakām nomērīt savu suni, lai pārliecinātos, bet šķiet, ka šī būda ir par šauru jūsu sunim. Ar cieņu, Zoomalia komanda

2 ziņojumi
kasdingue

Sveiki, es vēlētos zināt, vai šī niša derētu manam amerikāņu staffordšīras terjeram, kura skausta augstums ir no 48 līdz 50 cm un kurš sver no 30-35 kg?
11381 ziņojumi
zoomalia

Labdien, Šī niša būs piemērota jūsu sunim. Ar cieņu, Zoomalia komanda
11381 ziņojumi
zoomalia

Labdien, Šī būda būs piemērota jūsu sunim. Ar cieņu, Zoomalia komanda
1 ziņojumi
magalie

Vai kabīne ir piemērota borderkolijam? Vai terasi var ierīkot otrā pusē? Vai uz koka vajadzētu uzklāt aizsardzību? Paldies
11381 ziņojumi
zoomalia

Sveiki, Šī niša ir piemērota borderkollijam, tomēr tā nav pielāgojama, un jūs nevarēsiet uzstādīt terasi otrā pusē. Koksne ir apstrādāta, lai izturētu nelabvēlīgus laikapstākļus, taču ieteicams uzklāt lazūru, lai aizsargātu koksni ilgāk. Uzmanieties, lai izvēlētos netoksisku produktu dzīvniekiem. Ar cieņu, Zoomalia komanda
1 ziņojumi
franck

labdien, šī niša sākotnēji tiek parādīta par 112 eiro, bet, apskatot to sīkāk, cena ir 189 eiro... vai tas ir normāli?
11381 ziņojumi
zoomalia

Labdien, Paldies par jūsu atsauksmēm, es nekavējoties ziņošu par šo datora kļūdu. Ar cieņu, Zoomalia komanda
1 ziņojumi
nathalie

Sveiki, vai šī niša ir piemērota bokserim?
11381 ziņojumi
zoomalia

Sveiki, Tā derēs bokserim. Ar cieņu, Zoomalia komanda
1 ziņojumi
emmanuelle

sveiki, vai tas ir pietiekami liels diviem Šveices baltajiem ganiem?
11381 ziņojumi
zoomalia

Sveiki, šī niša nebūs pietiekami liela diviem lieliem suņiem. Ar cieņu, Zoomalia komanda
3 ziņojumi
alexandra

Labdien, Vai šī būda būtu piemērota maltiešu sunim (galvenokārt vasarai)? Ar cieņu
11381 ziņojumi
zoomalia

Sveiki, Šī niša ir pārāk liela Bišona puicītim. Tomēr, izmantojot to kā vasaras patvērumu, tā ļaus jūsu sunim uzturēties ēnā labi vēdināmā vietā, pateicoties divām lielajām durvīm. Tā nebūs piemērota jūsu sunim aukstā un mitrā laikā. Ar cieņu, Zoomalia komanda
1 ziņojumi
martial

Sveiki! Vai šāda veida būda varētu būt piemērota patūnam? Ar cieņu
11381 ziņojumi
zoomalia

Sveiki, Mēs neiesakām šo būdu jūsu mājdzīvniekam. Ar cieņu, Zoomalia komanda
1 ziņojumi
véronique

Sveiki! Tikai, lai pateiktu, ka es iegādājos šo krāšņo būdu mūsu Show Show. Mēs izvēlējāmies XL izmēru, lai būtu pārliecināti, ka tas būs piemērots viņa augumam. Nu, liela vilšanās. Viņš nekad tajā nav iegājis, pārāk mazs. Būda kalpo kā dekors dārzā. Žēl, pirkums veltīgs. Ar cieņu
1 ziņojumi
maïté

Labdien, vai šī niša varētu būt piemērota malinois? Ar cieņu
2 ziņojumi
aneta

SveikiLabs ir diezgan liels. Mēs to iegādājāmies Austrālijas aitu sunim. Turklāt viņam ļoti patīk viņa terase. Vietnē ir visi izmēri - mājas iekšpusē, terase, abu durvju izmēri utt. nevilcinieties, es tos neatceros ;)
2 ziņojumi
lydie

jā, jūs varat to iegādāties malinoj'audzināšanai; man ir kanēkorsa šķirnes krustojums ar haskiju, un tā jūtas ērti iekšā