Jautājumi, diskusijas par produktiem Koka būda ar terasi lieliem suņiem ZOLIA FALCO

90% klienti

ieteikt šo produktu

32 atbildes
Quentin
1 ziņojumi
quentin fr
Sveiki, vai jūs zināt, kad tas atkal būs pieejams noliktavā, lūdzu?
Kinder
1 ziņojumi
kinder fr
Sveiki, kāda ir būdas izolācija? Gan ziemai, gan vasarai
LYDIE
2 ziņojumi
lydie fr
izolācija ir pietiekama vasarai, tai ir ciets jumts, kas bloķē UV starus, bet ziemai, manuprāt, tas būs nepietiekami
ANETA
2 ziņojumi
aneta fr
Labdien, kāds ir būras svars, lūdzu? un kādi ir iepakojuma izmēri? Paldies jau iepriekš!
Michèle
1 ziņojumi
michèle fr
Labdien, vai jumtu var atvērt?
Helene
1 ziņojumi
helene fr
Labdien, nē, mēs to pieskrūvējām, tas ir fiksēts
valerie
1 ziņojumi
valerie fr
Es vēlos zināt, vai šī niša būtu piemērota vācu aitu sunim, paldies
Sophie
44 ziņojumi
sophie fr
Sveiki, šeit ir svarīgākie punkti, kas jāizvērtē, lai pārliecinātos, ka šī būda derēs jūsu sunim: - jumta augstumam jābūt vismaz par 20% augstākam nekā jūsu sunim - būdas izmēriem (platums x garums) jābūt līdz 1,5 reizes lielākiem nekā jūsu sunim. Ar cieņu, Sofija no Zoomalia
Romane
1 ziņojumi
romane fr
Sveiki, vai uz būdas jāuzklāj aizsargājoša, caurspīdīga koka krāsa? Ar cieņu
Frédérique
1 ziņojumi
frédérique fr
Jā, vēlams.
OLIVIER
1 ziņojumi
olivier fr
Sveiki, es vēlos pasūtīt lielu suņu būdu ar terasi ZOLIA FALCO, bet tā ir norādīta kā nepieejama. Vai jūs varētu man pateikt, kad tā atkal būs pieejama?
Zoomalia
11381 ziņojumi
zoomalia fr
Labdien, Šī niša pašlaik tiek papildināta un drīzumā atkal būs pieejama. Diemžēl mēs nevaram sniegt precīzu atgriešanās datumu. Ar cieņu, Zoomalia komanda
Séverine
1 ziņojumi
séverine fr
Sveiki,Vai šī niša ir piemērota Bernes ganu sunim?Paldies par jūsu atbildi. Ar cieņu, SB
Zoomalia
11381 ziņojumi
zoomalia fr
Labdien, mēs iesakām nomērīt savu suni, lai pārliecinātos, bet šķiet, ka šī būda ir par šauru jūsu sunim. Ar cieņu, Zoomalia komanda
Kasdingue
2 ziņojumi
kasdingue fr
Sveiki, es vēlētos zināt, vai šī niša derētu manam amerikāņu staffordšīras terjeram, kura skausta augstums ir no 48 līdz 50 cm un kurš sver no 30-35 kg?
Zoomalia
11381 ziņojumi
zoomalia fr
Labdien, Šī niša būs piemērota jūsu sunim. Ar cieņu, Zoomalia komanda
Zoomalia
11381 ziņojumi
zoomalia fr
Labdien, Šī būda būs piemērota jūsu sunim. Ar cieņu, Zoomalia komanda
MAGALIE
1 ziņojumi
magalie fr
Vai kabīne ir piemērota borderkolijam? Vai terasi var ierīkot otrā pusē? Vai uz koka vajadzētu uzklāt aizsardzību? Paldies
Zoomalia
11381 ziņojumi
zoomalia fr
Sveiki, Šī niša ir piemērota borderkollijam, tomēr tā nav pielāgojama, un jūs nevarēsiet uzstādīt terasi otrā pusē. Koksne ir apstrādāta, lai izturētu nelabvēlīgus laikapstākļus, taču ieteicams uzklāt lazūru, lai aizsargātu koksni ilgāk. Uzmanieties, lai izvēlētos netoksisku produktu dzīvniekiem. Ar cieņu, Zoomalia komanda
Franck
1 ziņojumi
franck fr
labdien, šī niša sākotnēji tiek parādīta par 112 eiro, bet, apskatot to sīkāk, cena ir 189 eiro... vai tas ir normāli?
Zoomalia
11381 ziņojumi
zoomalia fr
Labdien, Paldies par jūsu atsauksmēm, es nekavējoties ziņošu par šo datora kļūdu. Ar cieņu, Zoomalia komanda
Nathalie
1 ziņojumi
nathalie fr
Sveiki, vai šī niša ir piemērota bokserim?
Zoomalia
11381 ziņojumi
zoomalia fr
Sveiki, Tā derēs bokserim. Ar cieņu, Zoomalia komanda
emmanuelle
1 ziņojumi
emmanuelle fr
sveiki, vai tas ir pietiekami liels diviem Šveices baltajiem ganiem?
Zoomalia
11381 ziņojumi
zoomalia fr
Sveiki, šī niša nebūs pietiekami liela diviem lieliem suņiem. Ar cieņu, Zoomalia komanda
Alexandra
3 ziņojumi
alexandra fr
Labdien, Vai šī būda būtu piemērota maltiešu sunim (galvenokārt vasarai)? Ar cieņu
Zoomalia
11381 ziņojumi
zoomalia fr
Sveiki, Šī niša ir pārāk liela Bišona puicītim. Tomēr, izmantojot to kā vasaras patvērumu, tā ļaus jūsu sunim uzturēties ēnā labi vēdināmā vietā, pateicoties divām lielajām durvīm. Tā nebūs piemērota jūsu sunim aukstā un mitrā laikā. Ar cieņu, Zoomalia komanda
martial
1 ziņojumi
martial fr
Sveiki! Vai šāda veida būda varētu būt piemērota patūnam? Ar cieņu
Zoomalia
11381 ziņojumi
zoomalia fr
Sveiki, Mēs neiesakām šo būdu jūsu mājdzīvniekam. Ar cieņu, Zoomalia komanda
Véronique
1 ziņojumi
véronique fr
Sveiki! Tikai, lai pateiktu, ka es iegādājos šo krāšņo būdu mūsu Show Show. Mēs izvēlējāmies XL izmēru, lai būtu pārliecināti, ka tas būs piemērots viņa augumam. Nu, liela vilšanās. Viņš nekad tajā nav iegājis, pārāk mazs. Būda kalpo kā dekors dārzā. Žēl, pirkums veltīgs. Ar cieņu
Maïté
1 ziņojumi
maïté fr
Labdien, vai šī niša varētu būt piemērota malinois? Ar cieņu
ANETA
2 ziņojumi
aneta fr
SveikiLabs ir diezgan liels. Mēs to iegādājāmies Austrālijas aitu sunim. Turklāt viņam ļoti patīk viņa terase. Vietnē ir visi izmēri - mājas iekšpusē, terase, abu durvju izmēri utt. nevilcinieties, es tos neatceros ;)
LYDIE
2 ziņojumi
lydie fr
jā, jūs varat to iegādāties malinoj'audzināšanai; man ir kanēkorsa šķirnes krustojums ar haskiju, un tā jūtas ērti iekšā

Sīkfailu politika
Mēs lūdzam jūsu atļauju izmantot sīkfailus vai līdzīgus rīkus, lai atvieglotu jums iepirkšanos mūsu vietnēlīdzīgu rīku, lai atvieglotu jūsu iepirkšanos mūsu vietnē, uzlabotu jūsu lietošanas pieredzi, personalizētas reklāmas, statistikas datu, lai saprastukā mūsu klienti izmanto mūsu pakalpojumusMūsu uzticamie partneri(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)šos rīkus izmanto arī reklāmas nolūkos kā daļu no mūsu mūsu personalizētu vai nepersonalizētu reklāmu rādīšanu."Sīkfailu preferences varat mainīt jebkurā laikāpieejams no jūsu konta.
Jūsu datu izmantošana un apstrādes nolūki
Mēs lūdzam jūsu atļauju izmantot sīkfailus vai līdzīgus rīkus, lai atvieglotu jums iepirkšanos mūsu.... Lasīt vairāk
Iestatiet savu izvēli Es pieņemu Turpināt, nepieņemot
Zoomalia lietotne Ar Family'z nopelnīt +50 pts ar katru pasūtījumu un saņemiet pasūtījumu izsekošanas paziņojumus reālajā laikā
Zoomalia lietotne Palieliniet savu kaķēnu ar Zoomalia lietotni !1000 pts par katru lejupielādi un +50 pts par katru pasūtījumu