Maks nav atskaitīts maksājuma laikā
3 atbildes
3 ziņojumi
gilles
Labdien, šorīt mēģināju trīs reizes no savas naudas maka atskaitīt 3,67 € no pasūtījuma par 14,98 € (ar piegādes izmaksām). Ja 3,67 € tiek atskaitīti no maksājuma kopsavilkuma lapā pirms maksājuma (tā kā maksājama summa būtu 11,31 €), tad mana banka prasa apstiprināt maksājumu par...14,98 €. Nav labi.
590 ziņojumi
zoomalia
Sveiki, Gille,
Aicinām jūs sazināties ar mums, izmantojot veidlapu vai tālruni.
Mēs to regulēsim, iespējams, ka šī summa ir iestrēgusi pasūtījumā, kuru mēģinājāt veikt, un mums tas manuāli jāatbloķē. :)
Lai jums jauka diena,
Aurore
Aicinām jūs sazināties ar mums, izmantojot veidlapu vai tālruni.
Mēs to regulēsim, iespējams, ka šī summa ir iestrēgusi pasūtījumā, kuru mēģinājāt veikt, un mums tas manuāli jāatbloķē. :)
Lai jums jauka diena,
Aurore
3 ziņojumi
gilles
Labdien un paldies par jūsu atbildi, bet...1/ es nevaru ar jums sazināties pa tālruni, neviens konsultants neatbild uz zvanu2/ tā kā esmu atcēlis savu pasūtījumu, neviens veidlapas veids nav pieejamsPa kādu citu veidu es varu ar jums sazināties????Turklāt mana maku nav vairs redzama sadaļā "mans konts"....Iepriekš pateicos par jūsu uzmanību
3 ziņojumi
gilles
Sveiki, Jūs apstiprinu: - ka joprojām nevaru ar jums sazināties pa tālruni - ka man ir NEIESPĒJAMI jums sazināties caur formu, jo pasūtījums ir atcelts un es nevaru atrast piemērotu formu lai jums rakstītu. Ja man ir jāatsaka no mana maka, labāk sakiet to tūlīt, tas mūs katrā ziņā pasargās no gāzes izšķiešanas. Paldies