Jautājumi, diskusijas par produktiem OPTIMUS Fresh Meat Sterilizēts pieaugušam kaķim ar svaigu vistas gaļu bez graudiem

35 atbildes
Marie José
1 ziņojumi
marie josé
Vai kraukšķi satur cukuru, jo tas nav steidzami, lūdzu, atbildiet
Mehdi
1 ziņojumi
mehdi
Kvalitatīvas granulas satur dabīgu cukuru, kas saistīts ar pārtiku, bet nesatur pievienoto vai modificēto cukuru
Simon
2 ziņojumi
simon
Patiesībā tās nav cukuri, bet gan ogļhidrāti, un visi sausās barības tos satur. Šī konkrētā ir diezgan zema ogļhidrātu satura.【4:2†instructions.txt】
Sabrina
2 ziņojumi
sabrina
Sveiks, manam kaķim ir urīnceļu infekcijas, vai tās ir piemērotas viņai? Paldies
Simon
2 ziņojumi
simon
Sveiki, manam kastrētajam kaķim bija nopietnas urīnceļu infekcijas problēmas, bet tas bija saistīts ar sausās barības izvēli. Kopš pārejas uz bezgraudu barību, problēmas vairs nav. Arī ar šīm sausajām barībām nav problēmu, tās ir pilnīgi piemērotas.
Camille
1 ziņojumi
camille
Sveiki! Vai kāds var pateikt, kur tiek ražotas šīs kraukšķīgās granulas? Neesmu redzējis šo informāciju nekur. Paldies jau iepriekš.
Lydie
1 ziņojumi
lydie
Labdien, acīmredzot tās ir ražotas Spānijā uzņēmumā Cotecnica.
Sylvie
2 ziņojumi
sylvie
Arī es esmu iegādājies lielu 8 kg Optimus kaķu barības iepakojumu, taču mani kaķi to neēd. Turklāt smarža ir ļoti spēcīga un nepatīkama. Pat mani klaiņojošie kaķi no ielas to nevēlas. Esmu ļoti vīlies par kvalitāti, nevēlos ieteikt.
Sylvie
2 ziņojumi
sylvie
Tas pats arī man, es visu izšķiedu, briesmīga smaka un pat maniem ielas kaķiem nepatika, absolūti neiesakāmi
Laurie
1 ziņojumi
laurie
Tās pašas problēmas. Man ir četras kaķenes, bet neviena to negribēja. Man vajadzēja atdot somu dzīvnieku patversmei. Vīlusies.
Élodie
1 ziņojumi
Élodie
Labvakar, jā, aizverams, bet arī manējais kaķis nevēlējās ēst barību!
Francine
1 ziņojumi
francine
Vai Optimus granulu maiss ir aizverams? Svarīgi šajā pārtikas kodes invāzijas periodā... Paldies par jūsu atbildi.
Romain
2 ziņojumi
romain
Labrīt, soma patiešām ir atkārtoti aizverama un labas kvalitātes, es uzskatu, ka pārtikas kodēm risks ir ievērojami samazināts
BRIGITTE
2 ziņojumi
brigitte
Jā, soma ir atkārtoti aizverama, bet mani kaķi nevēlējās šīs granulas, es atdevu 8 kg maisu dzīvnieku aizsardzības biedrībai
Alexandre
2 ziņojumi
alexandre
Labdien, somām ir rāvējslēdzējs, lai tās aizvērtu
Sabah
1 ziņojumi
sabah
Jā, somu var atkārtoti aizvērt, izņemot 1,5 kg paciņu, kuru nevar.
Julie
1 ziņojumi
julie
Jā, maisiņu var atkal noslēgt, tomēr personīgi esmu atradis citu uzglabāšanas metodi, kas ir daudz efektīvāka nekā tikai kroketu maisiņš :): maziem līdz 1 litra tilpuma uzglabāšanas maisiņiem, no kuriem ar pumpi izsūcu visu gaisu, ievietoju mucā! Es atradu šo metodi, pateicoties grāmatai "Kroketu noslēpumi", kas iegādāta Amazon, kurā sniegti ļoti labi padomi šajā sakarā (kā arī par kroketu sastāvu un kā pāriet no vecajām uz jaunajām kroketēm) :) Savukārt, runājot par šīm Optimus kroketēm, tās ir ideālas! Mūsu mazā Šupete tās ne tikai neignorē, bet arī ir labākā veselībā, kopš mēs viņai dodam šīs kroketes!
Catherine
1 ziņojumi
catherine
Neskatoties uz to sastāvu, kas mani pamudināja tos iegādāties, neviens no maniem kaķiem (man ir kādi desmit) nevēlējās tos ēst... man nācās atdot savu 10 kg maisu.
Alexandre
2 ziņojumi
alexandre
Sveiki, es domāju, ka tas ir atkarīgs no kaķa, jo mana kaķene izvairījās no Virbac kraukšķiem, kopš es iegādājos šos
Valerie
1 ziņojumi
valerie
mani 3 kaķi to arī nevēlas!
Eléonore
1 ziņojumi
eléonore
Tāpat, maniem 3 kaķiem tās riebjas un smarža ir briesmīga! Neviens nevēlas pat pagaršot 1 vai 2!
sophie
1 ziņojumi
sophie
Attiecībā uz šīm kaķu barībām, mani kaķi tās ir labi pieņēmuši, viņiem vairs nav gremošanas problēmu, ir skaists apmatojums, spīdīgas acis, īsāk sakot, viņiem ir labāka veselība. Vienīgais nelielais trūkums ir smarža, kas ir nedaudz nepatīkama saimniecei...Bingo 10 gadi un Banco 4 gadi. Miau!
violette
2 ziņojumi
violette
kāpēc jūs esat mainījuši Fresh meat sterilised cat kaķu barības sastāvu? (mazāk omega 3 un 6)
Emmanuele
3 ziņojumi
emmanuele
Vai varat man norādīt, kādus skābinātājus jūs izmantojat optimus granulās.
CECILIA
1 ziņojumi
cecilia
Tas ir atzīmēts uz iepakojuma, tieši sazinieties ar zīmola patērētāju pakalpojumu: OPTIMUS 651 ROUTE DU PAYS DE GOSSE 40230 ST GEOURS DE MAREMNE [email protected]
Christina
1 ziņojumi
christina
Sveiki, vai jums ir sausā barība ar līdzīgu sastāvu, bet lielākā izmērā? Mūsu kaķi to nesakošļā, bet norij, kas viņiem viegli izraisa vemšanu. Mēs iepriekš iegādājāmies BRAVERY pie jums, bet acīmredzot jūs to vairs nepiedāvājat…
Bastien
1 ziņojumi
bastien
Labdien, vai ir iespējams uzzināt precīzu kārumu sastāvu un katras sastāvdaļas procentu? Jau iepriekš pateicos.
Maryse
3 ziņojumi
maryse
Apskatiet Zoomalia lapas apakšā attiecībā uz zīmola Optimus Fresh sausās barības procentuālo sastāvu
Véronique
1 ziņojumi
véronique
Sveiki, es neesmu saņēmis atbildi par nātrija līmeni. Un mani kaķi ignorēja šīs granulas, kas šķita ļoti labas ....(izņemot nenoteikto nātrija līmeni)....
Christiane
1 ziņojumi
christiane
37 % svaiga gaļa, 30 % dehidrētas vistas, dehidrētas saldo kartupeļu, augu proteīni, pīles tauki, Atlantijas savvaļas tuncis, dabīgas šķiedras, lasis, eļļa, burkāni, āboli, kliņģerīšu ziedlapiņas, spirulīna, salvija, grieķu sierāboliņš, pētersīļi, savvaļas ogas, sarkanie augļi, gurķis, taurīns, jukas ekstrakts, vīnogas, zaļā tēja, cigoriņi, timiāns, rozmarīns, prebiotiķi, glikozamīns, vit E, cinks, mikroelementi 0.2 mg uz kg
Corinne
1 ziņojumi
corinne
Sveiki, esmu ļoti vīlusies. Pasūtīju 2 iepakojumus, jo sastāvs man šķita lielisks, bet mani kaķi atsakās tos ēst. Nekas tāds vēl nebija noticis! Es labprāt nosūtītu iepakojumus atpakaļ un saņemtu atmaksu.
Agnès
2 ziņojumi
agnès
Daži procentuālie rādītāji trūkst, nevar aprēķināt ogļhidrātu daudzumu
Agnès
2 ziņojumi
agnès
Trūkst noteiktu procentuālo daļu, nevar aprēķināt ogļhidrātu daudzumu
ADRIEN
1 ziņojumi
adrien
Labdien, vēlētos uzzināt par vitamīnu saturu sausajā barībā, jo tas nav norādīts. Paldies jums.
Elodie
2 ziņojumi
elodie
Sveicināti, runājot par RPC, tas ir 116 g/Mcal, kas ir virs ieteiktajiem 70 (olbaltumvielu daudzums). RPP ir 34. Tas ir olbaltumvielu/fosfora attiecība. Tā ir zem 35, tāpēc olbaltumvielas nav kvalitatīvas. Metabolizējamā enerģija ir 387 Kcal/100g, kas ir nedaudz par kaloriju biezs, īpaši sterilizētai kategorijai. Labākajā gadījumā mums vajadzētu būt intervālā no 330 līdz 360 Kcal/100g. Kas attiecas uz fosfora līmeni, es domāju, ka tas ir vissliktākais - mēs esam 3.35g/Mcal (fosfors/Metabolizējamā Enerģija x 1000). Tas ir milzīgi, jau virs 2 g/Mcal ir daudz, bet, ja jūs to dodat kaķim, kas vecāks par 7 gadiem, nieres cietīs.
STÉPHANIE
1 ziņojumi
stÉphanie
Sveiki, jūs mani biedējat... Es pasūtīju paciņu savam 7 gadus vecajam kaķim :-(

Sīkfailu politika
Mēs lūdzam jūsu atļauju izmantot sīkfailus vai līdzīgus rīkus, lai atvieglotu jums iepirkšanos mūsu vietnēlīdzīgu rīku, lai atvieglotu jūsu iepirkšanos mūsu vietnē, uzlabotu jūsu lietošanas pieredzi, personalizētas reklāmas, statistikas datu, lai saprastukā mūsu klienti izmanto mūsu pakalpojumusMūsu uzticamie partneri(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)šos rīkus izmanto arī reklāmas nolūkos kā daļu no mūsu mūsu personalizētu vai nepersonalizētu reklāmu rādīšanu."Sīkfailu preferences varat mainīt jebkurā laikāpieejams no jūsu konta.
Jūsu datu izmantošana un apstrādes nolūki
Mēs lūdzam jūsu atļauju izmantot sīkfailus vai līdzīgus rīkus, lai atvieglotu jums iepirkšanos mūsu.... Lasīt vairāk
Iestatiet savu izvēli Es pieņemu Turpināt, nepieņemot
Zoomalia lietotne Ar Family'z nopelnīt +50 pts ar katru pasūtījumu un saņemiet pasūtījumu izsekošanas paziņojumus reālajā laikā
Zoomalia lietotne Palieliniet savu kaķēnu ar Zoomalia lietotni !1000 pts par katru lejupielādi un +50 pts par katru pasūtījumu