Pārdošanā 2 flakoni Semintra kaķiem, 100 ml

97 atbildes
nathalie
5 ziņojumi
nathalie fr
Pēc manas mazās kaķenītes Lilijas nāves, kurai bija hroniska nieru mazspēja, man ir palikušas 2 neatvērtas Semintra pudelītes 100ml 4mg/ml (beigu termiņš 11/2023), kuras vēlos pārdot. Man ir arī litamīns, Easypill nieru aizsardzība... Šos pēdējos es došu bez maksas. Ar lielām sāpēm esmu spiests atvadīties no tiem, sāpes ir tik stipras, bet ir pienācis laiks, lai cits mazs draugs varētu gūt labumu, jo šī slimība ir tik viltīga un nežēlīga
Raja
1 ziņojumi
raja fr
Labdien! Man ļoti žēl par jūsu kaķi. Mani interesē šīs 2 pudeles, par cik jūs tās pārdodat? Man ir maza kaķenīte ar akūtu nieru mazspēju, kuru viņai jālieto visu mūžu. Es gaidu jūsu atbildi. Lūdzu, sazinieties ar mani. 0680044733. Raja Bahri
LAURENT
16 ziņojumi
laurent fr
Sveiki, es saprotu jūsu ciešanas, nesen to piedzīvojot... Vai jūsu flakoni ir pārdoti? Paldies. Lai jums jauka diena
Corinne
3 ziņojumi
corinne fr
Sveiki. Vai jūsu Semintra pudelītes joprojām ir pieejamas?
LAURENT
16 ziņojumi
laurent fr
Sveiki vēlreiz, kā par brīnumu, šīs pudeles būtu domātas manai mazajai kaķenei, kuru sauc arī par Liliy. Viņai ir 13 gadi, un diemžēl viņas nieres sākot radīt vājuma pazīmes. Veiksmi. Lai Jums jauka diena.
Corinne
3 ziņojumi
corinne fr
Sveiki vēlreiz, Natālija. Šīs pudelītes ir manam kaķim, vārdā Lūlū, kuram ir 15 gadi. Jūs varat sazināties ar mani pa tālruni 0771527752. Paldies
LAURENT
16 ziņojumi
laurent fr
Atvainojiet Corine, es nevēlējos sacensties. Es vienkārši uzskatīju, ka vārdu sakritība bija pārsteidzoša, taču negribēju to iekļaut savā pirmajā ziņojumā, tas būtu izklausījies mazliet "iestudēti". Es patiesi priecātos par jums, ja Natālijai jūs pārdotu savus flakonus, tiešām nav problēmu. Kas attiecas uz Natāliju, ļoti atvainojos par šo "troksni", kam nav jāpastāv šajā sarežģītajā periodā jums. Man nesen bija jādodas pie veterinārārsta iemidzināt kaķi, un es patiešām saprotu jūsu sāpes. Ceru, ka drīzumā kāds mazs pūkains draugs liks jums atkal pasmaidīt.
nathalie
5 ziņojumi
nathalie fr
Sveiki, Laurent

Flakoni joprojām ir pieejami. Es redzēju arī Corinne ziņu un tikko viņai atstāju ziņu. Tā kā ir divi flakoni, varbūt ir iespējams vienoties jums abiem. Lūdzu, sniedz man savu kontaktinformāciju.

Paldies iepriekš,
Nathalie
LAURENT
16 ziņojumi
laurent fr
Sveika, Natālija, mans numurs ir +33(0)XXXXXXXXX. Paldies. Vai jūs esat uzdrošinājušies un adoptējuši mazo blēdi? Lai jauka diena
Corinne
3 ziņojumi
corinne fr
Sveika, Natālija,Man nav nekas pretī dalīties.Šeit ir mans tālruņa numurs 0771527752.Paldies par jūsu laipnībuUz drīzu redzēšanosKorīna
Mathilde
9 ziņojumi
mathilde fr
Labdien, Varbūt es atnāku, kad viss jau ir beidzies... Bet vai jums vēl ir kāda flakons? Liels paldies, Matilde
nathalie
5 ziņojumi
nathalie fr
Sveika, MatildePiedodiet, tie ir pārdoti. Taču man vēl ir litamīns un easypill omega 3, kā arī easypill, kuram ir beidzies derīguma termiņš, taču uz iepakojuma ir rakstīts "ieteicams izlietot līdz," es nezinu, vai jums ir vajadzīgs kāds no šiem produktiem.Ar cieņu,Nathalie
nathalie
5 ziņojumi
nathalie fr
Mathilde, esmu kļūdījusies par pēdējo produktu. Tas ir "pill assist", kura derīguma termiņš ir beidzies.
Mathilde
9 ziņojumi
mathilde fr
Paldies par jūsu atsauksmi, Natālija,
Man bija nepieciešams tikai Semintra
Vēlreiz paldies!
Ar cieņu
MICHELE
1 ziņojumi
michele fr
Pēc manas kalinojas nāves, kas notika 2023. gada 29. jūnijā, un ciešot no nieru problēmām, kā arī hipertireozes, es pārdodu SEMINTRA 100ml (01 2025) pudeli un jaunu APELKA 30ml pudeli. Personai, kas paņemtu SEMINTRA, es došu vairāk nekā trešo daļu no 100 ml pudeles, kas netika izmantota. Lūdzu, atstājiet man savus kontaktus šajā vietnē.
LAURENT
16 ziņojumi
laurent fr
Labvakar, Mišela, žēl par jūsu kaķa zaudējumu, es iedomājos, ka tam jābūt grūti... Ja jūsu flakons ir pieejams, esmu ieinteresēts. Kā jūs vēlaties rīkoties un kāda ir cena? Paldies. Jauku vakaru
MICHELE
4 ziņojumi
michele fr
Sveiki, Laurent, Patiešām, tas ir ļoti grūti. Attiecībā uz SEMINTRA, 100 ml jauna pudele maksā 100 eiro, es arī jums atdošu 100 ml iesāktu pudeli, kas tiek uzglabāta ledusskapī un tajā ir aptuveni 50 ml. Ar cieņu, patīkamu vakaru
MICHELE
4 ziņojumi
michele fr
Labvakar, Ksaver, Kā es tikko uzrakstīju Laurentam, SEMINTRA flakoni joprojām ir pieejami. skatiet iepriekš. Lai tev jauks vakars
LAURENT
16 ziņojumi
laurent fr
Labvakar, Mišela, man ir iespēja tos dabūt par 94 €, tāpēc es neturpināšu. Es jums novēlu, lai šīs bēdas ātri pārvēršas par atmiņām. Mūsu kaķenīte devās prom pirms 2 ar pusi gadiem, un teju neviens diena nepaeiet, nerunājot par viņu! Ceru, ka drīz atradīsiet mieru. Jauku vakaru
Véronique
6 ziņojumi
véronique fr
Labdien! Arī mana mazā Gatsbija cieš no smagas nieru deģenerācijas. Viņai ir 19 gadi. Vai jums joprojām ir šīs Semintra pudelītes? Paldies! Veronika.
Solange
1 ziņojumi
solange fr
Sveiki, manai mazajai Merlylou, kurai ir 13 gadi, ir akūta nieru mazspēja, un viņai visu mūžu jālieto Semintra. Esmu apmeklējusi vairākas aptiekas un veterinārārstus, bet bez rezultātiem. Vai kāds varētu man pārdot pudeli Semintra, ja jums ir? Jūs varat sazināties ar mani pa tālruni 0627641292. Paldies jau iepriekš. Ar cieņu, Solange POLESEL
Solene
1 ziņojumi
solene fr
Sveiki visiem, es domāju, ka mums visiem ir vienas un tās pašas problēmas. Mans veterinārārsts man piedāvāja tabletes kā aizstājēju, bet mans mīlulis slikti pieņem tabletes. Ja kādam joprojām ir semintra, ko vēlas pārdot, droši rakstiet uz [email protected]. Veiksmi visiem jūsu meklējumos.
Chri
1 ziņojumi
chri fr
Vai jūs zināt, kāpēc Semintra trūkst? Es arī to meklēju, bet ne aptiekas, ne veterinārārsti nevar mums palīdzēt.
MARIE-CLAUDE
6 ziņojumi
marie-claude fr
Es vēlu jums daudz izturības, lai izturētu jūsu minetes aiziešanu. Tagad viņa ir kaķu paradīze un vairs necieš; es esmu ieinteresēta jūsu SEMINTRA pārdošanā. Tas ir vitāli svarīgi manam 18 gadus vecajam kaķim, kuram ir ļoti bojātas nieres. Paldies par jūsu atbildi, ja nav pārāk vēlu... Ar cieņu, Marie-Claude
Anne
2 ziņojumi
anne fr
Sveika, Mari-Klod, man arī ir jauna un neatvērta Semintra 100 ml pudele ar 4 mg/ml. Tā tika iegādāta pie veterinārārsta 2023. gada septembrī par 130 eiro. Lūdzu, paziņojiet man, ja esat ieinteresēta.PaldiesAnne
LAURENT
16 ziņojumi
laurent fr
Sveika Anne, mani interesē mana 14 gadus vecā kaķenīte. Par kādu cenu jūs to darāt? Ar mani var sazināties pa XXXXXXXXXX. Liels paldies
Estelle
1 ziņojumi
estelle fr
Labvakar, es esmu jauna, vai jūs varētu man palīdzēt? Kā var izveidot sludinājumu? Liels paldies
Anne
2 ziņojumi
anne fr
Labvakar, Estelle, Flakons ir pārdots. Atvainojiet. Lai jums jauks dienas turpinājums
corinne
1 ziņojumi
corinne fr
Sveiki, man ir atvērta semintra 4mg/ml pudele, lietota 2 dienas, 100 ml pudele, es to pārdodu par 80 eiro. Derīguma termiņš ir 03/2025, ja kādu interesē pēc manas 19 gadīgās kaķa zaudēšanas.
Véronique
6 ziņojumi
véronique fr
Sveiki, es jau sen vēroju jūsu ziņas, jo arī manam kaķītim bija nieru mazspēja. Viņa nomira decembrī. 19 gadi kopīgas dzīves un mīļuma... Tā kā Semintra nebija pieejams, un tas bija vienīgais medikaments, kas viņu uzturēja pie dzīvības, es to biju pasūtījusi Luksemburgā iepriekšējā mēnesī (136,22€). Man ir liela 100 ml pudele (4 mg), neatvērta (derīga līdz janvārim 25), un, ja kāds ir ieinteresēts, es pievienošu arī iesākto pudeli.
Ophelie
1 ziņojumi
ophelie fr
Sveiki, Véronique,Pirmkārt, es varu iedomāties jūsu skumjas pēc 19 gadiem.. manai kaķenei, kas ir 6 gadus veca, jau ir nieru mazspēja.. es nekur nevaru atrast semintra.Esmu ļoti ieinteresēta, lūdzu, sazinieties ar mani pa tālruni 06.35.34.97.39, ja jūsu flakoni joprojām ir pieejami, tas būtu ļoti jauki!Labu dienu
Estelle
3 ziņojumi
estelle fr
Sveika Veronika,
Pirmkārt, es jums vēlu lielu drosmi, lai pārvarētu šo pārbaudi.
Mana 16 gadus vecā kaķenīte arī ir slima, tāpēc es arī meklēju Semintra, ja jums vēl ir kāds daudzums pieejams.
Ar pateicību.
Véronique
6 ziņojumi
véronique fr
Labvakar! Ļoti atvainojos, ka neatbildēju ātrāk. Tas ir grūti... Jā, flakoni joprojām ir pieejami. Es jau uzrakstīšu SMS Ophélie.
Amélie
2 ziņojumi
amélie fr
Veiksmi visiem ♥
MICHELE
4 ziņojumi
michele fr
Sveicināti visi, atvainojos, ka nevarēju atbildēt daļai no jums, bet man nācās saskarties ar nopietnām veselības problēmām. Tiem, kurus tas interesē, man vēl ir SEMINTRA flakons 100ml, kā arī APELKA flakons 30 ml pārdošanā. Man ir arī iesākti šo abu produktu flakoni, ko došu kopā ar citiem. Jauku dienu
Celine
1 ziņojumi
celine fr
Sveika, Michele, Atvaino par taviem veselības traucējumiem un par Kalynos zaudējumu. Ja tev joprojām ir SEMINTRA, es būtu ieinteresēta savai 15 1/2 gadus vecajai kaķenei, kurai ir paaugstināts asinsspiediens un hroniska nieru mazspēja. Ar mani var sazināties pa e-pastu ([email protected]) un pa telefonu (ko es labprātāk nedod uz publiskā foruma, lai ierobežotu spamu, bet noteikti došu atbildē pa e-pastu). Jau iepriekš pateicos.
NATHALIE
2 ziņojumi
nathalie fr
Sveiki, mana mamma pirms dažām nedēļām zaudēja savu lielo 15 gadus veco runci. Mēs bijām iepriekš pasūtījuši Sementra, kas viņam bija pastāvīgi nepieciešama. Ja jūs interesē, nevilcinieties sazināties ar mani pa e-pastu [email protected].
Marie-Antoinette
3 ziņojumi
marie-antoinette fr
Sveika, Mišele, es būtu ieinteresēta saistībā ar Apelku. Kāda ir jūsu cena, lūdzu? Paldies, Marija.
MICHELE
4 ziņojumi
michele fr
Labvakar, es pārdodu par 20€ pilnu pudeli un vienlaikus jums nosūtu gandrīz pilnu pudeli, kas ir sāktā un uzglabāta vēsumā, ja tas jūs interesē. Lai jauka vakara!-->
Clémence
1 ziņojumi
clémence fr
Sveiki, vai jums joprojām ir semintra pārdošanā? Paldies jau iepriekš, Clemence
jean michel
2 ziņojumi
jean michel fr
labdien, manam kaķim ar nieru mazspēju es meklēju semintru. Lūdzu, atbildiet, ja jums ir šis produkts pie šādas adreses: [email protected]. Pateicos bezgala daudz.
Lisa
2 ziņojumi
lisa fr
Sveiki, Michele, ja jums vēl ir palicis semintra flakons, es esmu ieinteresēta priekš mana kaķēna ar akūtu nieru mazspēju... jūs varat sazināties ar mani [email protected] jums jauka diena
mallet
2 ziņojumi
mallet fr
Sveicināti visi, Diemžēl man ir 30 ml flakons pārdošanai. Es nesaprotu, kāpēc es nevaru atstāt ziņu? Es dzīvoju Vindellé. Ar cieņu, Florence
jean michel
2 ziņojumi
jean michel fr
Sveika Florence, mani ļoti interesē jūsu ziņojums. Vai jūs varat man izteikt piedāvājumu? Es, protams, samaksāšu par sūtīšanu. Pēc labākajiem vēlējumiem, Žans Mišels
mallet
2 ziņojumi
mallet fr
atvainojiet, Liza tikko tos paņēma
CARINE
2 ziņojumi
carine fr
Sveiki, manam kaķim ir īpašs protokols. No rīta viņš lieto Semintra, bet vakarā - Benazecare. Semintra ir izbeidzies, un es meklēju šo vērtīgo šķidrumu. Paldies par jūsu palīdzību.
Laura
1 ziņojumi
laura fr
Sveiki, Es arī meklēju Semintra.Ja kādam šajā tērzēšanā ir šīs zāles. Tas ir steidzami!Paldies
Catherine
1 ziņojumi
catherine fr
Sveiki! Man ir arī kaķis ar nieru mazspēju, kurš lieto Semintra. Ja kādam ir 30 ml vai 100 ml pudele, es būtu ieinteresēta iegādāties. Paldies jau iepriekš.
Karima
6 ziņojumi
karima fr
Sveiki, Diemžēl esmu tādā pašā situācijā, ja kādam ir Semintra flakons, esmu ieinteresēta. Paldies jau iepriekš. Mans e-pasts: [email protected]. Veiksmi visiem!
Delphine
4 ziņojumi
delphine fr
Sveiki, pēc 2/3 dienām manam kaķim ar nieru mazspēju beigsies semintra. Esmu 47. departamentā, ja jums ir, lūdzu, sazinieties ar mani. Es esmu izmisumā.. pat ar sūtījumu, ja nav neviena no 47. departamenta, paldies !!!
Delphine
4 ziņojumi
delphine fr
Agnes
2 ziņojumi
agnes fr
Sveiki visiem. Es esmu tādā pašā situācijā kā jūs, es meklēju SEMINTRA savai mazajai NOLWEEN. Mana e-pasta adrese ir [email protected]. Viela izturība, es domāju, ka mēs esam lielās nepatikšanās. AGNES
Agnes
2 ziņojumi
agnes fr
SEMINTRA FLAKONA MEKLĒJUMI
catherine
2 ziņojumi
catherine fr
Sveiki, es meklēju semintra flakonu manai kaķenei, vai jūs varētu ar mani sazināties, lai es to varētu nopirkt no jums. Paldies, ar cieņu, Katrīna
Caroline
1 ziņojumi
caroline fr
Sveiki, es pārdodu 30 ml Semintra flakonu, kas nekad nav atvērts
Emmanuel
1 ziņojumi
emmanuel fr
Sveika, Karolīne, Mani interesē 30 ml flakons, mans e-pasts: [email protected] Paldies
NATHALIE
2 ziņojumi
nathalie fr
Sveiki, esmu Provansas Eksanā, un meklēju flakonu ar Sémintra manai mazajai kaķenītei Lylou. Lūdzu, sazinieties ar mani pa e-pastu [email protected]. Jauku dienu!
CELIA
3 ziņojumi
celia fr
Sveiki, ja jums vēl ir palikusi Semintra 4mg/ml pudele, es esmu ieinteresēts. Paldies, jauku dienu ([email protected])
NATHALIE
2 ziņojumi
nathalie fr
Sveika, Karolīne, es esmu Eksanprovansā un vēlos iegādāties pudelīti ar Semintra manai mazajai kaķenītei Lylou. Lūdzu, sazinieties ar mani [email protected]. Lai jums jauka diena un paldies par atbildi.
YASMINA
13 ziņojumi
yasmina fr
Sveiki visiem,Man ir pieejams jauns Semintra, ja kādam ir interese.Ar cieņu
KATIA
1 ziņojumi
katia fr
Sveika, Yasmina, mani interesē: [email protected] Paldies jau iepriekš
Daniel
9 ziņojumi
daniel fr
Sveiki, es meklēju Semintra 4 mg manam 20 gadus vecajam kaķim. Vai kādam būtu pieejams pārdošanai? Es, protams, uzņemos pasta izdevumus. Paldies jums
Daniel
9 ziņojumi
daniel fr
Sveiki, vai semintra joprojām ir pieejama? Paldies
CAthy
4 ziņojumi
cathy fr
Sveiki, man ir nedaudz Semintra 4Ml kaķiem, iegādāts no aptiekas (esmu nedaudz pārtērējies), oriģinālajos iepakojumos un noslēgti. Man ir viens 100ML flakons par 162 eiro un trīs 30ml flakoni par 52 eiro katrs. Cenas pēdējos mēnešos ir palielinājušās, bet galvenais man bija tās atrast. Sakiet, vai vēlaties kaut ko no manis iegādāties. Ar cieņu
CAthy
4 ziņojumi
cathy fr
Sveiki, man ir Semintra 4Ml kaķiem, iegādāts no aptiekas (esmu mazliet pārāk daudz iegādājies). Man ir 1 pudele ar 100ML par 162 eiro un 3 pudeles ar 30ml par 52 eiro. Cenas ir pieaugušas pēdējos dažos mēnešos, bet man galvenais bija, lai atrastu. Pastāstiet man, ja vēlaties no manis nopirkt. Ar cieņu
CAthy
4 ziņojumi
cathy fr
Man ir Semintra 4 ml kaķiem, iegādāta aptiekā (man ir mazliet pārmērīgs krājums). Man ir 1 pudele ar 100 ml par 162 eiro un 3 pudeles ar 30 ml par 52 eiro. Cenas pēdējos mēnešos ir strauji pieaugušas, bet galvenais man bija atrast to. Paziņojiet man, ja vēlaties to no manis iegādāties. Ar cieņu
CAthy
4 ziņojumi
cathy fr
Man ir Semintra 4Ml kaķiem, kas iegādāta aptiekā (esmu nedaudz pārmērīgi uzkrājis). Man ir 1 100 ml flakons par 162 eiro un 3 30 ml flakoni par 52 eiro. Cenas pēdējos mēnešos ir strauji pieaugušas, bet galvenais man bija to atrast. Sakiet, vai jūs vēlētos to no manis atpirkt. Cdl
carine
1 ziņojumi
carine fr
labdien, vai 30 ML joprojām ir pieejams? Paldies par atbildi. KATIJ
Sabrina
3 ziņojumi
sabrina fr
Sveika, Kati, es esmu ieinteresēta. Jūs varat sazināties ar mani, izmantojot šo e-pastu: [email protected]
viviane
2 ziņojumi
viviane fr
Sveika, Keitija, esmu ieinteresēta. Jūs varat ar mani sazināties pa e-pastu: [email protected] Ar cieņu
Sylvia
4 ziņojumi
sylvia fr
Labvakar, Korinna, vai jūsu semintra flakons ir pieejams? Es to meklēju. Mans tālrunis 0610735019, ja kāds var man pārdot flakonu, es būšu priecīga. Ar cieņu, Silvija
Sylvia
4 ziņojumi
sylvia fr
Labvakar Es labprāt pieņemšu, ja jums vēl ir semintra, esmu sasniedzama pa e-pastu [email protected]
Sylvia
4 ziņojumi
sylvia fr
Labvakar, Cathy, esmu ieinteresēta semintrāvos, varat ar mani sazināties pa e-pastu [email protected]
Anthony
1 ziņojumi
anthony fr
Sveika, Ketija, mani arī interesētu, ja tev vēl ir viena pudele. Jūs varat sazināties ar mani pa e-pastu [email protected] Paldies, lai jums jauka vakara
Corinne
6 ziņojumi
corinne fr
Sveiki. Es arī varu palīdzēt kādam no jums, jo man ir Semintra. Esmu publicējusi sludinājumu grupā "SEMINTRA 30 ml" ar vārdu Corinne.
Malika
3 ziņojumi
malika fr
Sveiki, mani interesē pudeles manam 16 gadus vecajam kaķim ar hronisku nieru slimību un sirds problēmām. Vai jūs varētu sazināties ar mani pa [email protected]? Paldies
Malika
3 ziņojumi
malika fr
Sveiki, mani interesē flakoni manam 16 gadus vecajam kaķim ar HNS un sirds problēmām. Vai jūs varētu sazināties ar mani pa [email protected]? Paldies
Noemie
1 ziņojumi
noemie fr
Labdien, esmu veterinārārsta asistente, un man ir kliente, kura meklē semintra savai vecajai kaķenītei, ja jums tas ir pieejams. Paldies. Jūs varat man nosūtīt īsziņu 0663789051
viviane
2 ziņojumi
viviane fr
Es joprojām interesē jūsu SEMINTRA flakoni. Paldies, ka atbildējat uz [email protected]
Michèle
3 ziņojumi
michèle fr
Sveiki, es būtu ieinteresēts iegādāties Semintru saviem vecajiem kaķiem... Paldies
Michèle
3 ziņojumi
michèle fr
Jūs varat sazināties ar mani pa e-pastu [email protected] Liels paldies
Audrey
1 ziņojumi
audrey fr
Sveiki visiem! Es arī meklēju semintra 4mg/ml savam kaķim. Jau iepriekš pateicos. Audrey
Louis
1 ziņojumi
louis fr
Sveiki visiem, es meklēju Semintra priekš savas kaķes Pyla, kurai ir hroniska nieru mazspēja, un es to nekur nevaru atrast. Apsveru iespēju saņemt piedāvājumus no kāda, kam ir pārdošanai. Jau iepriekš pateicos. Louis
Lillian
4 ziņojumi
lillian nl
Tāpat kā lielākā daļa cilvēku pirms manis, es arī meklēju Semintra savam kaķim. Ja kādam vēl ir pudelīte pārdošanai, es ļoti labprāt par to uzzinātu.
Lillian
4 ziņojumi
lillian nl
Kathy, vai jums joprojām ir Semintra pudeles pārdošanai? Lūdzu, atbildiet uz [email protected]
Lillian
4 ziņojumi
lillian nl
Corinne, vai jums joprojām ir šī Semintra 4mg/ml 100 ml pudelīte pārdošanā? Ja jā, vai varat sazināties ar mani? Vai nu ar šo forumu, vai pa e-pastu [email protected]?
PUPUCE
23 ziņojumi
pupuce fr
Sveiki, atgādinājums: Esošā procedūra SEMINTRA (aktīvā viela Telmisartāns) zāļu patiesas pārtraukuma gadījumā.1) Veterinārārsts: receptes izrakstīšana uz TELMISARTĀNU 3 mg, lai farmaceits to pārkonfekcionētu 3 mg kapsulā.2) Farmaceits: pārkonfekcionēšana. Pārbaudīt ar veterinārārstu par daudzumu, ņemot vērā kaķa svaru, un, ja viss kārtībā, kapsulas saturu sajaukt ar attiecīgā kaķa mitro barību, lai beigu beigās aprītu vienu kapsulu dienā līdz ārstēšanas beigām.Lai veiktu ārstēšanu (ar veterinārārsta recepti) gadījumos, kad zāles ir patiesi pārtrauktas un parastais farmaceits nespēj veikt pieprasīto pakalpojumu, PreF (Francijas farmaceiti).Departamentu ģeniālās sagatavošanas: https://www.lespref.fr/presentation-sotp.php
Carine
3 ziņojumi
carine fr
Sveiki, es pārdodu Semintra 100 ml flakonu, atvērts septembra vidū, izmantots 1/3, derīguma termiņš 03/2025. 60€
Carine
3 ziņojumi
carine fr
Sveiki, ja vēlaties, man ir tikai kopš septembra vidus sākts 100ml flakons
VALERIE
4 ziņojumi
valerie fr
Labdien, Carine, mani interesē šis produkts. Ja jums tas vēl ir pieejams, kā jūs vēlaties turpināt? Ar cieņu, Valérie.
Carine
3 ziņojumi
carine fr
Sveiki, jā, vienmēr pieejams. Varu to nosūtīt ar sūtījumu. Mēs varam sarunāties pa telefonu 0686657495
LAURENT
16 ziņojumi
laurent fr
Labvakar, man atkal beigušies Semintra krājumi un pharmacy4pets to vairs nav. Vai kādam no sabiedrības ir pārdošanai? Paldies jau iepriekš!
Marion
2 ziņojumi
marion fr
Sveiki skumji
LAURENT
16 ziņojumi
laurent fr
Jā, patiešām, tas ir skumji visiem šiem pūkainīšiem, kuriem tas ir nepieciešams! Es šodien uzzināju, ka semintra atkal bija pieejama uz īsu laiku. Veterināri to steigā iegādājās, lai veidotu noliktavas, tāpēc to vajadzētu būt vieglāk atrast Francijā uz kādu laiku... Tāpēc sazinieties ar visiem apkārtējiem veterināriem, iespējams, jums kā man būs labas ziņas. Lai veicas jums un jūsu mājdzīvniekiem
LAURENT
16 ziņojumi
laurent fr
Sveiki, Diemžēl mūsu mazā mincīte ir devusies uz kaķu paradīzi... Jūs varat iedomāties mūsu skumjas. Mums ir gandrīz neiztukšota 30 ml semintra flakons. Šļirce nekad nav bijusi mūsu kaķa mutē, mēs to pievienojām viņas barībai. Turklāt viņai nebija nevienas citas slimības, izņemot nieres vājumu. Es piedāvāju pārdot šo flakonu par 20 €, un šie 20 € tiks ziedoti SPA. Lai jums jauka diena
Charlotte
2 ziņojumi
charlotte fr
Sveiki, es pārdodu 30 ml semintra flakonu, kas ir atvērts 31/12/24 un no kura esmu izņēmis aptuveni 2 ml. Es atrodos netālu no Avinjonas. Ja kāds ir ieinteresēts...
Rachel
1 ziņojumi
rachel be
Labdien, Laurent un Charlotte, esmu ar jums no visas sirds un līdzjūtos jūsu sāpēs. Ir tik grūti zaudēt mūsu mīļās kaķītes.
Virginie
1 ziņojumi
virginie fr
Pēc manas mazās kaķenītes Gahinas nāves, kurai bija hroniska nieru mazspēja, man ir palikusi 1 pudele Semintra 100ml 4mg/ml (derīguma termiņš 10/2026), kuru es tikko biju atvēris. Es vēlos pārdot par 60€ (iegādāts par 136€).

Sīkfailu politika
Mēs lūdzam jūsu atļauju izmantot sīkfailus vai līdzīgus rīkus, lai atvieglotu jums iepirkšanos mūsu vietnēlīdzīgu rīku, lai atvieglotu jūsu iepirkšanos mūsu vietnē, uzlabotu jūsu lietošanas pieredzi, personalizētas reklāmas, statistikas datu, lai saprastukā mūsu klienti izmanto mūsu pakalpojumusMūsu uzticamie partneri(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)šos rīkus izmanto arī reklāmas nolūkos kā daļu no mūsu mūsu personalizētu vai nepersonalizētu reklāmu rādīšanu."Sīkfailu preferences varat mainīt jebkurā laikāpieejams no jūsu konta.
Jūsu datu izmantošana un apstrādes nolūki
Mēs lūdzam jūsu atļauju izmantot sīkfailus vai līdzīgus rīkus, lai atvieglotu jums iepirkšanos mūsu.... Lasīt vairāk
Iestatiet savu izvēli Es pieņemu Turpināt, nepieņemot
Zoomalia lietotne Ar Family'z nopelnīt +50 pts ar katru pasūtījumu un saņemiet pasūtījumu izsekošanas paziņojumus reālajā laikā
Zoomalia lietotne Palieliniet savu kaķēnu ar Zoomalia lietotni !1000 pts par katru lejupielādi un +50 pts par katru pasūtījumu