Piegādes adrese netika ievērota
5 atbildes
1 ziņojumi
nathalie

Sveiki! Vai ir normāli pasūtīt preces ar piegādi uz mājām un pēc tam piegādātājs tās nosūta uz pakalpojumu sniegšanas vietu? Esmu nedaudz neapmierināta, jo tas nav tas, ko es sākotnēji pieprasīju... Ja es būtu invalīds vai mājās iesprostots veselības problēmu dēļ, kā tas notiktu?? Es uzskatu, ka piegādes adreses izvēle būtu stingri jāievēro!!
1 ziņojumi
isabelle

Sveiki! Man ir tieši tāda pati problēma, bet man vairs nav automašīnas, tāpēc es nevaru nokļūt līdz šim piegādes punktam. Es arī samaksāju dārgāk, lai saņemtu to vienas dienas laikā. Zoomalia man lika parakstīt dokumentu, lai apliecinātu manu izteikumu patiesumu, citādi es tikšu tiesāts... Tomēr Zoomalia nebija pārliecinājies, vai mana pakete joprojām ir piegādes punktā un kāpēc pārvadātājs to nebija piegādājis pie manām mājām. Trīs dienas pēc tam, kad nosūtīju savu apliecinājumu, Zoomalia nolēma nosūtīt manu pasūtījumu vēlreiz, prasot man... atkal uzticēties viņiem...??!!! Īsumā, 8 dienas pēc mana pasūtījuma veikšanas, es vēl arvien neko neesmu saņēmis...
489 ziņojumi
zoomalia

Sveika, Izabele. Man ir ļoti žēl, ka pārvadātājs nav ievērojis piegādes izvēli. Mēs patiešām esam spiesti parakstīt dokumentu, kas apliecina, ka klients nedosies uz piegādes punktu, lai saņemtu savu paku. Tas absolūti neapšauba jūsu teikto patiesību, jo mēs precīzi zinām, kur atrodas paka. Diemžēl, dažu klientu ļaunprātīgas izmantošanas dēļ, kuri pēc kompensācijas saņemšanas tomēr devās uz piegādes punktu, mums bija jāievieš šī sistēma, lai situāciju pēc iespējas ātrāk normalizētu. Es saprotu jūsu neapmierinātību un atvainojos par šo situāciju. Mēs darām visu iespējamo, lai viss noritētu pēc iespējas labākos apstākļos. Es palieku jūsu rīcībā, ja jums ir kādi citi jautājumi. Lai jauka diena! Coralie no Zoomalia
489 ziņojumi
zoomalia

Sveiki, Natālija, es ideāli saprotu jūsu vilšanos un sirsnīgi atvainojos par šo nepatīkamo situāciju. Tas tiešām nav normāli, ka jūsu pasūtījums bija piegādāts uz punktu, lai gan jūs vēlējāties piegādi uz mājām. Lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu, lai mēs varētu sakārtot situāciju un atrast jums apmierinošu risinājumu. Mēs pievēršam lielu uzmanību mūsu klientu izvēles respektēšanai un nepārtraukti uzlabojam savus pakalpojumus. Esmu jūsu rīcībā, ja rodas papildu jautājumi. Lai jauka diena, Coralie no Zoomalia
3 ziņojumi
michelle

Piegāde netika ievērota, nogādāta pie privātpersonas 6 km attālumā no manas dzīvesvietas, sūtījums ir bojāts, es to neatņemšu, pārvadātājam tas ir jāizņem, vēlos saņemt atmaksu vai arī, lai tas tiktu pārsūtīts. Lūdzu, veiciet nepieciešamos pasākumus. Jau esmu iesniedzis vairākas sūdzības. Paldies. Lai jums jauka diena
3 ziņojumi
coralie

Sveika, Mišela, atvainojos par šo anomāliju. Ja jūs jau esat iesniegusi prasību, izmantojot mūsu tīmekļa vietnes veidlapas, mēs noteikti apstrādāsim jūsu pieprasījumu. Diemžēl es nevaru to apstrādāt no šī foruma.Paldies par sapratni.Uz drīzu tikšanos,Coralie no Zoomalia