Jautājumi, diskusijas par produktiem Prodibio BioDigest Denitrificējošās baktērijas akvārijam
25 atbildes
3 ziņojumi
pedro

labdien, vai jūs atkārtoti papildināsiet šo atsauci, kā arī Prodibio Bioptim??
6 ziņojumi
aurélie

Labdien, Diemžēl nē, šī zīmola preces vairs netiks papildinātas. Tomēr mēs plānojam ļoti drīz izlaist jaunu zīmolu EQUO. Ar cieņu, Zoomalia komanda
8 ziņojumi
valerie

Labdien, vai var šo produktu izmantot nano akvārijā ar garnelēm? Ja jā, kāda ir deva? Paldies par atbildi.
1 ziņojumi
olivier

Sveiki, uz iepakojuma norādīts: Lietot ik pēc 15 dienām tilpumam: no 120L līdz 1000L = 1 ampula no 1000L līdz 2000L = 2 ampulas no 2000L līdz 3000L = 3 ampulas Personīgi es esmu lietojis BioDigest ampulas vairāk nekā divus gadus. Savos mazāk nekā 120L akvārijos esmu izmantojis vienu ampulu mēnesī, nevis ik pēc 15 dienām.
2 ziņojumi
maxime

Sveiki, es to lietoju katru nedēļu, mainot ūdeni, izmantojot vienu vai divas ampulas, atkarībā no tā, kā mainu ūdeni (ar vai bez filtra tīrīšanas), un man nav nekādu problēmu ar manām Red Cherry garnelēm.
8 ziņojumi
valerie

Paldies par jūsu atbildēm, tas ir pavisam mazs akvārijs, 20 litri, vai es varu ievietot vienu ampulu?
41 ziņojumi
josé

Labdien, izmantojot résifilt, kur nogulsnējas prodibio baktērijas? Vai tās uzsūcas sveķos? Paldies.
1 ziņojumi
pascal

Labdien. Pēc spuldžu izmantošanas cikls ir ātrs (dienās) vai pēc 4 nedēļām pastāv amonjaka vai nitrītu risks? Paldies
2 ziņojumi
patrick

Labvakar. Šis produkts ir lielisks, taču tas ir vairāk paredzēts regulārai uzturēšanai, nevis amonjaka problēmu novēršanai... Personīgi es izmantoju vienu ampulu nedēļā 450 litru akvārijā un divas, kad mainu ūdeni. Nešaubieties par brīnumiem, taču tā neizmantošana var pakļaut jūs problēmām, kas varētu būt... (iespaidīgas)
472 ziņojumi
michel

Sveiki! Labi apstādīts akvārijs ar labu sūkni bez pārapdzīvotības darbojas bez problēmām. Nav nepieciešams neko pievienot. Mišels
1 ziņojumi
olivier

Sveiki, tas nav jautājums, bet gan apsveikumi !!! Paldies par pakas saņemšanu.Es sirsnīgi pateicos visai ZOOMALIA komandai. Lai piedzīvojums ar jūsu uzņēmumu turpinās.Ar cieņuCieņāOlivier FRANCOIS

3 ziņojumi
armelle

Sveiki, man ir 200 litru akvārijs, katru nedēļu es mainu apmēram 40 litrus ūdens. Vai man katru reizi, kad nomainu ūdeni, tātad katru nedēļu, jāliek Bio Digest ampula? Ar cieņu
155 ziņojumi
jérémy

Sveiki, ja jūsu akvārijs ir labi ciklēts un līdzsvarots, tad nav nepieciešams likt ampulu katru nedēļu. Pietiek reizi mēnesī, īpaši tad, kad tīrāt filtra masas ar ūdeni no akvārija, kuru tikko ieguvāt. Ar cieņu, Jérémy
2 ziņojumi
pierre

Labvakar. Savā 450 litru bākā es ik pēc 15 dienām pēc ārējā filtra priekšfiltra tīrīšanas iepildu vienu Biodigest ampulu. Neaizmirstiet izslēgt U.V. filtru uz 24 stundām, kad pievienojat Biodigest ampulu, lai baktērijām būtu iespēja labi vairoties.
6 ziņojumi
vivian

Labdien. Kad jūs saņemsit kastes ar 30 spuldzēm? Paldies par informāciju, lai es varētu tās pasūtīt. Man vairs nav :-((
11381 ziņojumi
zoomalia

Sveiki, Šī atsauce ir piegādes procesā, un tā būs pieejama nākamās nedēļas laikā. Ar cieņu, Zoomalia komanda
1 ziņojumi
franck

Sveiki, cik daudz spuldzīšu jūs liekat 500 L?
11381 ziņojumi
zoomalia

Labdien, Akvārijiem no 120L līdz 1000L ir nepieciešams ievietot vienu ampulu / 15 dienas. Ar cieņu, Zoomalia komanda
6 ziņojumi
vivian

Sveiki. Kad jums būs 30 spuldžu iepakojumi? Es jau esmu tos iegādājies, bet vairs tos neredzu jūsu vietnē. Paldies
11381 ziņojumi
zoomalia

Labdien, 30 ampulu iepakojums no mūsu piegādātāja ir pārtraukts. Ar cieņu, Zoomalia komanda
1 ziņojumi
mael

Labdien, kāda ir atšķirība starp atsauci 34031 un atsauci 14836? Jo cena atšķiras par to pašu produktu un daudzumu (6 Biodigest ampulas). Cik bieži izmantot jūras ūdens akvārijā? Paldies jau iepriekš par jūsu atbildi.
11381 ziņojumi
zoomalia

Labdien,
Patiesībā tas bija tas pats produkts, mēs esam izņēmuši atsauci 14836.
Ar cieņu,
Sandy no Zoomalia
Patiesībā tas bija tas pats produkts, mēs esam izņēmuši atsauci 14836.
Ar cieņu,
Sandy no Zoomalia
5 ziņojumi
sandrine

mainot ūdens maiņas laikā es ievietoju bio digest ampulas, vai es varu tam pievienot nutrafin aqua plus un nutrafin cycle?
11381 ziņojumi
zoomalia

Sveicināti, mēs iesakām šos produktus ievietot pa vienam. Ar cieņu, Zoomalia komanda
4 ziņojumi
amparo

Vai šis produkts ir piemērots saldūdens akvārijam?
11381 ziņojumi
zoomalia

Sveiki, Jā, Bio Digest baktērijas ir tikpat efektīvas saldūdens akvārijos kā jūras akvārijos. Ar cieņu, Zoomalia komanda