Saziņas e-pasts
51 atbildes
5 ziņojumi
hélène

Sveiki, kāds ir kontaktēpastu, lai nosūtītu fotogrāfijas gadījumā, ja saņemtie raksti ir bojāti?
489 ziņojumi
zoomalia

Sveika, Hélēna, Atvainojiet par šo neērtību. Jūs varat sazināties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu, izmantojot veidlapas, kas pieejamas sadaļā "Mans konts", "Klientu apkalpošana". Mani kolēģi jums ātri sniegs atbildi. Jauku dienu, Korālija no Zoomalia
5 ziņojumi
hélène

Paldies
2 ziņojumi
vincent

Sveiki, es pasūtīju vairākus priekšmetus, tostarp trušu būri, kas nav piemērots. Es vēlētos to atgriezt un saņemt atmaksu. Es izdrukāju atgriešanas veidlapu, bet nezinu, kā iegūt etiķeti ar atgriešanas numuru, ko uzlīmēt uz pakas.
489 ziņojumi
zoomalia

Labdien, Vincent, Ja vēlaties atgriezt preci, atgriešanas izmaksas sedz klients. Atgriešanas etiķeti, kas jāpielīmē pie pakas, jums nodrošinās pasts vai cita iestāde, caur kuru atgriezīsiet mums preces. Ja jums ir kādi papildu jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mūsu komandu, izmantojot kontaktformu, kas pieejama cilnē "Klientu apkalpošana". Lai jums jauka diena, Coralie no Zoomalia
2 ziņojumi
vincent

Mēģināju izmantot šo veidlapu, noklikšķinot uz klientu apkalpošanas, taču neveiksmīgi. Tāpat ir norādīts, ka man jāsazinās ar klientu apkalpošanas centru, kas man piešķirs atgriešanas numuru, ko ielīmēt uz pakas.
489 ziņojumi
zoomalia

Labdien,ņemot vērā preces atgriešanu atteikuma tiesību gadījumā, atgriešanas izmaksas un etiķeti sedzat jūs. Lūdzu, sazinieties ar pasta pakalpojumu sniedzēju.Jūs varat arī sazināties ar mums pa tālruni 05 54 54 00 24, ja jums nepieciešama palīdzība.Lai jums jauka diena,Coralie no Zoomalia
5 ziņojumi
hélène

Sveiki, es tikko atradu šo ziņojumu, sarežģīti... būtībā mani piegādes izdevumi būs dārgāki nekā produkts. Lieliska jūsu piedāvājuma ideja. Varat slēgt lietu. Nedomāju, ka pie jums pasūtīšu vēlreiz. Maksāt par produktu, no kura daļu es nevaru izmantot, un šajā gaidīšanas laikā es neesmu ārstējis savu suni, tikai problēmas patiesībā. Jauku dienu
5 ziņojumi
hélène

Jūs neuzņematies atbildību, kamēr sūtījuma iepakojums bija ļoti labi aizsargāts. Fakts, ka produkts nonāk bojātā stāvoklī, norāda, ka tas jau bija tāds pirms nosūtīšanas, nevis pirmās nosūtīšanas rezultātā. Jums arī jāpārbauda, ko jūs sūtāt. Ļoti vīlusies, dusmīga un nogurusi. Lai jums laba diena
5 ziņojumi
hélène

Tas tiešām ir uzskatīt cilvēkus par muļķiem!!!
489 ziņojumi
zoomalia

Sveika, Helēne, Atgriešanas izdevumi ir jāsedz klientam tikai atteikšanās gadījumā. Mana atbilde ir saistīta ar cita klienta pieprasījumu. Jūs varat atrast manu atbildi no pirms trijām nedēļām nedaudz augstāk sarunā, informējot, ka varat sazināties ar mūsu pēcpārdošanas dienestu, izmantojot cilni "Mans konts", "Klientu apkalpošana". Es aicinu jūs sazināties ar mums, man nav iespējas jūs atrast, ja jūsu pieprasījumi tiek veikti forumā. Coralie no Zoomalia
1 ziņojumi
manon

Sveiki, es vēlos sazināties ar jums, bet nevaru atrast kontaktformu, par kuru runā jūsu palīdzības lapas. Tikai tālruņa numurs. Vai jūs, lūdzu, varētu man palīdzēt? Jau iepriekš pateicos
489 ziņojumi
zoomalia

Sveika, Manon, atsaucoties uz jūsu pieprasījumu. Aicinu jūs sekot šai saitei: https://www.zoomalia.com/support/question/Tiklīdz būsit noklikšķinājis uz tās, jums būs iespēja izvēlēties tēmu, kas vislabāk atbilst jūsu pieprasījumam, un pēc tam jums būs pieejamas rakstveida veidlapas. Jauku dienu, Coralie no Zoomalia
1 ziņojumi
martine

Labdien, es veicu pasūtījumu 2024. gada 26. jūlijā un saņēmu produktu, ar kuru esmu apmierināta, it īpaši mana kaza!!!! Es atcēlu lojalitātes programmu pa e-pastu pirms mēneša beigām, bet tomēr man tika ieturēti 21 eiro 25. augustā. Tas ir pasūtījums 33341570. Ar cieņu
41 ziņojumi
josé

Kāpēc turpināt piedāvāt mums samazinājumu programmu "Web loyalty", kas mūs mudina maksāt, lai saņemtu atlaidi? Manā pēdējā pasūtījumā man piedāvāja "atlaidi" apmēram 17 €, kas man maksātu vairāk nekā 20 €!!! MĒNESĪ!!! Tas tiešām ir lielisks un liels izgudrojums ♡. Mēs varētu piešķirt medaļu tiem, kas to izgudroja.
4 ziņojumi
julien

Paldies, Hosē, par šo jautājumu!! Es ar nepacietību gaidu atbildi
489 ziņojumi
zoomalia

Labdien,atsaucoties uz jūsu pieprasījumiem.Atlaides & Samazināšanas ir tiešsaistes iepirkšanās pakalpojums, ko piedāvā Webloyalty, neatkarīgs partneris "ZOOMALIA". Tas ļauj ietaupīt uz pirkumiem tiešsaistē, izmantojot daļēju atmaksu no jūsu pirkumu neto summas. Lai iegūtu vairāk informācijas, apmeklējiet www.remisesetreductions.fr. Jūs varat arī sazināties ar viņu klientu apkalpošanas nodaļu:Email: [email protected]: 0800 908 444 (bezmaksas zvans) no pirmdienas līdz piektdienai no 9:00 līdz 21:00 un sestdien no 10:00 līdz 17:00Pasta adrese: CS.GECIP Atlaides & Samazināšanas / Klientu apkalpošanas dienests - CS 90028, Verdunas iela 124, 92816 PUTĒA Cedex.Nešaubieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi papildu jautājumi.Lai jums laba diena,Coralie no Zoomalia
12 ziņojumi
dominique

Sveiki, man tiek lūgts veidot videoklipus, bet es vairs neveidoju videoklipus, jo tie visi tika izdzēsti. Es apskatīju, ko jūs vēlaties, un tas nav manā gaumē. Vienkārši cilvēks, kurš atver iepakojumu un parāda produktu. Es biju parādījis savus suņus, kas ēd Zoomalia barību un graudus, izklaidējas ar Zoomalia rotaļlietām, un es veidoju smieklīgus komentārus, ko es parādīju daudziem draugiem, kuriem tas ļoti patika. Es to darīju ar visiem produktiem, kas iegādāti pie jums. Tāpēc es biju ļoti vīlusies un vairs neveidoju videoklipus. Tas nemainās nekādā veidā jūsu produkti, kas ir lieliski, un draudzīgās un pozitīvās atbildes uz katru manu zvanu
489 ziņojumi
zoomalia

Labdien, Dominique,Interneta vietnes videoklipi tiek pakļauti noteiktiem nosacījumiem, lai tos varētu apstiprināt, tas mums ļauj regulēt pievienojumus un piedāvāt klientiem atbilstošu saturu.Neaizmirstiet ievietot savus videoklipus sociālajos tīklos un pieminēt mūs, ja vēlaties!Es esmu pieejama,Coralie no Zoomalia
1 ziņojumi
marie-agnes

Sveiki, manās pēdējās trīs pasūtījumos nebija magnētu, kāpēc?
12 ziņojumi
dominique

Tas ir tāpēc, ka man nepatīk jūsu video, jo es tos uzskatu par blāviem, ka vairs tos neveidoju. Man patīk tas, kas dzīvo, tas, kas kustas, kas parāda dzīvniekus novērtējam to, kas viņiem tiek piedāvāts, nevis tikai personu, kas atver paciņu un vienkārši samaisa produktu. Mana doma par jūsu video neko neatņem tam, ko domāju par Zoomalia, kas manā skatījumā ir ļoti pozitīvs. Ar cieņu
489 ziņojumi
zoomalia

Sveika, Marija-Agnese! Magnētu nosūtīšana, piegādājot pasūtījumu, notiek ar ātrumu viens pasūtījums mēnesī, atkarībā no pieejamības, jo mūsu suvenīri dažkārt ir lielas popularitātes upuri, kā norādīts vietnē. Vēlu jums ļoti labu dienu, kā arī jūsu mājdzīvniekiem. Coralie no Zoomalia
489 ziņojumi
zoomalia

Sveiki, Dominik! Paldies par jūsu atsauksmi. Mūsu vietne nepārtraukti attīstās, un jūsu piezīmes palīdz mums uzlaboties. Esmu pieejama jūsu vajadzībām un novēlu jums labu dienu. Korālija no Zoomalia
1 ziņojumi
nuno

Labdien. Esmu Portugālē un esmu regulārs klients. Kopš pirmdienas mēģinu veikt pasūtījumu, bet beigās vienmēr tieku novirzīts uz pieteikšanās lapu. Vai varat man palīdzēt?
489 ziņojumi
zoomalia

Sveiki, Nuno, žēl, ka jums ir problēma. Lūdzu, mēģiniet atvienot un atkal pieslēgt savu kontu. Jūs arī varat pārbaudīt, vai atrodaties vietnē "zoomalia.pt". Ja problēma turpinās, lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot kontaktu veidlapas "Mans konts" un "Klientu apkalpošana". Uz drīzu tikšanos, Coralie no Zoomalia
1 ziņojumi
pierre-luc

Sveiki, es tikko lejupielādēju lietotni, bet nesaņēmu 1000 lojalitātes punktus
489 ziņojumi
zoomalia

Sveiki, Pjēru -Lika ,paldies par jūsu ziņojumu.Pēc lietotnes lejupielādes ir iespējams, ka 1 000 uzticības punktu var paiet dažas stundas pirms tie būs redzami jūsu kontā.Es aicinu jūs nedaudz uzgaidīt un vēlreiz pārbaudīt.Ja punkti netiek ieskaitīti 24 stundu laikā, nevilcinieties sazināties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu. Mēs ar prieku jums palīdzēsim.Novēlu jums jauku dienu.Coralie no Zoomalia
1 ziņojumi
micheline

Labdien Man bija jābūt piegādei 24.12., un tagad tiek runāts par piegādi ne vēlāk kā 02.01. Ja es to būtu zinājusi, pasūtītu citur, turklāt jūsu uzņēmums ir iekasējis naudu. Es esmu ļoti neapmierināta
2 ziņojumi
christine

Sveiki, es veicu divu maisu optimus sterilised vistas sausās barības pasūtījumu. Pirmais kārtībā. Otrais līdz pusei ir sasmacis apakšā. Nav jēgas pasūtīt divus maisus, ja otro nevaru izmantot derīguma termiņu dēļ. Mans suns mēneša laikā neapēd pietiekami. Tā kā es neskatījos uz termiņiem pirms saņemšanas, iespējams, maisi bija ar drīzu derīguma termiņu. Esmu ļoti apjukusi par tādas pašas preces atkārtotu pasūtīšanu. CD
489 ziņojumi
zoomalia

Sveiki, Micheline,
Atvainojos par neērtībām, kas radušās, piegādājot jūsu pasūtījumu. Lūdzu, iesniedziet sūdzību tieši no sava klienta zonas.
Lai jums jauka diena,
Hélène no Zoomalia
Atvainojos par neērtībām, kas radušās, piegādājot jūsu pasūtījumu. Lūdzu, iesniedziet sūdzību tieši no sava klienta zonas.
Lai jums jauka diena,
Hélène no Zoomalia
489 ziņojumi
zoomalia

Sveika, Kristīne, Atbildot uz jūsu ziņojumu, aicinu jūs iesniegt prasību tieši no sava klienta profila. Jauku dienu vēlot, Helēna no Zoomalia
2 ziņojumi
Élise

Saņemtā paka šodien, trūkst 5 preces. Videoklips, kas uzņemts, lai pierādītu, ka paka bija labi aizvērta. Iepakojums pārpakots no dpd.
489 ziņojumi
zoomalia

Sveiki, Elīze,Es jums atbildēju citā foruma vietā.Aicinu jūs veikt sūdzību no sava klienta portāla.Vēlu jums jauku dienu,Helēna no Zoomalia
2 ziņojumi
christine

Sveiki, es pasūtīju dubulto papagaiļu būri, kas tika saņemts 25.01.09. Nākamajā dienā, atverot 3 iepakojumus (ļoti slikti iesaiņots saturs), es pamanīju, ka man trūkst viena sūtījuma, lai saliktu būri. Man trūkst režģu un uzgriežņu. Es jums nosūtīju sūdzības ziņu ar visu noderīgo numuru kopiju, kas ir norādīti uz 3 kastēm. Man trūkst kastes 1/4 ar skrūvēm un uzgriežņiem. Unfortunately, I cannot send you photos, so I sincerely hope you will take the necessary action to complete my order as soon as possible, even without the photos. Visu labu, Chrisitne
489 ziņojumi
zoomalia

Sveiki, Kristīn! Paldies par jūsu ziņojumu. Ja jau esat iesniegusi sūdzību, mūsu komanda sazināsies ar jums pēc iespējas ātrāk, lai atrisinātu šo situāciju. Mēs darām visu iespējamo, lai jūsu pasūtījumu ātri izpildītu. Paldies par jūsu pacietību un sapratni. Ar cieņu, Koralija no Zoomalia
2 ziņojumi
christine

Paldies, Korālija, es tiešām ceru saņemt savu trūkstošo sūtījumu. Ar cieņu
2 ziņojumi
Sveiki, kad plānojat veikt atmaksu par atcelto pasūtījumu? Mans konts tika noņemts nauda, un, neskatoties uz maniem lūgumiem, es joprojām gaidu savu naudu.
489 ziņojumi
zoomalia

Sveiki, Ariane, jūsu pieprasījumi ir saņemti un apstrādāti. Noslēdzoša atbilde jums tika nosūtīta šorīt. Lūdzu, pārbaudiet savu e-pastu plūsmu. Lai jums brīnišķīga diena. Ar cieņu, Coralie no Zoomalia
1 ziņojumi
nathalie

Labdien, janvārī, veicot pēdējo pasūtījumu, biju pieteicies jūsu abonementam, lai trīskāršotu savus Zoomalia punktus, par ko samaksāju 9,90 eiro. Biju pārsteigts, ievērojot, ka ne tikai nesaņēmu trīskāršos punktus par savu pasūtījumu vērtībā virs 340 eiro, bet arī vispār nesaņēmu nevienu punktu, jo 610 punkti jau bija pirms šī pēdējā pasūtījuma, un es joprojām esmu pie 610 punktiem!!! Vēl viena problēma ir tā, ka es maksāju par SMS pakalpojumu, lai mani informētu par piegādi, un es nesaņemu nevienu ziņojumu šādā veidā!
489 ziņojumi
zoomalia

Sveiki, Natālija,Atvainojamies par radušās neērtības. Lai labāk izprastu un atrisinātu situāciju, aicinām jūs sazināties ar mums, izmantojot mūsu īpašo veidlapu. Mēs nevaram izskatīt šo sūdzību forumā, un mums ir svarīgi rūpīgi izskatīt jūsu lietu, lai piedāvātu risinājumu. Pateicamies par jūsu sapratni un esam jūsu rīcībā, ja ir vēl kādi jautājumi. Uz drīzu tikšanos, Korālija no Zoomalia
1 ziņojumi
pascal

Sveiki. Es gaidu informāciju par svaigas un dehidrētas gaļas procentuālo daudzumu Brokaton suņu barībā ar intensīvām aktivitātēm, taču kopš vakardienas rīta neesmu saņēmis atbildi ne pa e-pastu, ne pa telefonu. Tas ir žēl.
93 ziņojumi
mathieu

Sveiki, Paskal! Dehidrētās gaļas procentuālais daudzums Brokaton runner sausajā barībā ir 35%. Šajā barībā nav svaigas gaļas. Novēlot jauku dienu, Zoomalia komanda

1 ziņojumi
rita

Sveiki, es tikko veicu pasūtījumu, bet, kad dodos uz savu kontu, neko neredzu, un pārskaitījums ir veikts. Kā es varu zināt, vai tas ir apstiprināts? Paldies.
489 ziņojumi
zoomalia

Sveika, Rita! Parasti pārveduma saņemšanas termiņš ir no 48 līdz 72 stundām (izņemot nedēļas nogali). Kad pārvedums tiks saņemts, jūsu pasūtījums tiks apstiprināts, un jūs saņemsiet apstiprinājuma e-pastu. Ja jums ir citi jautājumi, nekautrējieties sazināties ar mums. Uz drīzu tikšanos, Korālija no Zoomalia
1 ziņojumi
yaël

Sveiki, es 19. februārī pasūtīju, bet neesmu saņēmis apstiprinājuma e-pastu, pasūtījums netiek rādīts manā kontā, un tomēr mans bankas konts ir ticis debetēts. Ko darīt?
489 ziņojumi
zoomalia

Sveiki, Yaël,Ja jūs neesat saņēmis apstiprinājuma e-pastu un jūsu pasūtījums neparādās jūsu klienta kontā, visticamāk, tas nav izdevies. Es aicinu jūs pārbaudīt savu pasūtījumu vēsturi savā kontā. Ja pasūtījums tur neparādās, varat to veikt no jauna. Pastāv iespēja, ka jūsu kontā parādīsies bankas atļauja, taču tai vajadzētu pazust 48 stundu laikā, ja darījums netika pabeigts. Mūsu komanda ir pieejama, ja nepieciešams,Coralie no Zoomalia
1 ziņojumi
nicolas

Sveiki, šī ir otrā reize, kad veicu pasūtījumu jūsu vietnē, taču diemžēl nesaņemu dāvanā piedāvāto magnētu. Tas ir nožēlojami, jo mana māsa, kas arī veic pasūtījumus, katru reizi saņem savu magnētu.
489 ziņojumi
zoomalia

Sveiks, Nicolas. Es ņemu vērā jūsu pieprasījumu saistībā ar mūsu magnētiem. Magnētu nosūtīšana pasūtījuma izpildes laikā tiek veikta reizi mēnesī, atkarībā no pieejamības, jo mūsu preces bieži tiek izpirktas lielās pieprasījuma dēļ, kā norādīts tīmekļa vietnē. Nekautrējieties sazināties ar mūsu klientu servisu, ja vēlaties iegūt vairāk informācijas. Jauku dienu! Korālija no Zoomalia
1 ziņojumi
chantal

Labdien, dažas dienas atpakaļ veicu pasūtījumu 81,46 eiro vērtībā: MA253759270. Vakar pulksten 7:30 es saņēmu pirmo ziņojumu no GLS uz manu mobilo tālruni: "Steidzami: Nav iespējams piegādāt ZOOMALIA sūtījumu n°OOJI6ZC0 šodien. Plašāka informācija šodien e-pastā, lai organizētu jaunu piegādi. Jūsu GLS komanda." Es neesmu saņēmusi e-pastu, bet otro ziņojumu saņēmu 10:56: "Steidzami: incidenta dēļ mēs nevaram piegādāt sūtījumu n°OOJI6ZC0. Lūdzu, sazinieties ar jūsu kravu sūtītāju ZOOMALIA. Jūsu GLS komanda." Vai jums ir vairāk informācijas par problēmu, kas neļauj sūtījumu piegādāt man? Mani satrauc tas, ka drīz beigsies sēklas. Ar cieņu, Chantal Macaire
489 ziņojumi
zoomalia

Labdien, Šantal! Aicinām jūs sazināties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu, izmantojot īpašas veidlapas, kuras ir pieejamas jūsu klienta kontā zem cilnes "Mans konts / Klientu apkalpošana". Diemžēl jūsu pieprasījumu nevar apstrādāt no foruma. Turklāt, šķiet, ka norādītais pasūtījuma numurs ir nepilnīgs (trūkst viena cipara). Kad jūsu pieprasījums būs nosūtīts, izmantojot veidlapu, mūsu komanda ātri varēs pārbaudīt jūsu pakas statusu un piedāvāt risinājumu. Paldies par jūsu sapratni, Jauku dienu vēlot, Korālija no Zoomalia
2 ziņojumi
annick

Sveiki, man nav apmierināta ar piegādi, un, kad redzēju kādu, es sāku domāt, kas notiek, tāpēc devos pārbaudīt, un izrādījās, ka tas bija kāds, kurš vēlējās nozagt manu paku. Patiesībā mana paka bija novietota uz ietves, kamēr zvans ir 1 metra attālumā. Parasti piegādātājs zvana, bet šoreiz nekas - paka redzama un pieejama visiem, un gandrīz to man nozaga, jo tā vienkārši bija neinformēti nometināta. Vīrietis jau bija skatījies paketē, kamēr es gaidīju piegādātāju. Tas ir dīvaini un neapmierinoši. Tagad es baidos veikt pasūtījumus, ja tas atkārtojas un man tā nozog, es esmu vienmēr mājās sakarā ar savu invaliditāti. Vai jūs veiksiet pasākumus pret šo vadītāju, kurš vismaz varētu piezvanīt pie durvīm? Esmu ļoti satraukta par nākamajiem pasūtījumiem, man ir nepieciešama mierinājums. Es veicu pasūtījumus katru mēnesi, bet vai piegādes būs kā agrāk vai es riskēju zaudēt piegādi un naudu? Piemaksa būtu apsveicama, tā kā Zoomalia izvēlas savu piegādātāju!! Iedomājieties, ja būtu lijuši, jo tas nebija pat pie durvīm, vai ja man to nozagtu, ko es tad daru!! Paldies, ka izlasījāt, cienot jūs
489 ziņojumi
zoomalia

Sveiki, Annick, es patiesi atvainojos par šo situāciju un pilnībā saprotu jūsu satraukumu par jūsu piegāžu drošību. Šāda veida rīcība no piegādātāja puses nav pieņemama. Aicinu jūs sazināties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu, lai mēs varētu iepazīties ar jūsu lietu un ziņot par šo anomāliju transportētājam. Mēs vēlamies nodrošināt, lai jūsu nākamās piegādes notiktu labākos apstākļos. Nevilcinieties sazināties ar mums, lai kopā rastu risinājumu. Coralie no Zoomalia