Sazinieties ar klientu apkalpošanas dienestu

56 atbildes
MARIE
1 ziņojumi
marie
Labdien! Vēlos iegādāties propelleri (mazs modelis) manam izplatītājam ZD150. Vai jums būtu kāda kontaktu e-pasta adrese vai bezmaksas tālruņa numurs? Paldies.
Coralie
3 ziņojumi
coralie
Sveiki, Marija, Jūs varat sazināties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu pa e-pastu, aizpildot veidlapu sadaļā "Mans konts", "Klientu apkalpošana". Tāpat ir iespējams sazināties ar mums pa tālruni 05 54 54 00 24 (bezmaksas numurs + zvana cena). Novēlu jums jauku dienu. Coralie no Zoomalia
Nicole
1 ziņojumi
nicole
Es pasūtīju putnu būru ar mēbeli par 113 €, bet savā kontā to neredzu.
daniel
1 ziņojumi
daniel
Es pasūtīju AKVĀRIJU, bet savā kontā to neredzu?
Zoomalia
590 ziņojumi
zoomalia
Sveicināti, es aicinu jūs tieši sazināties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu no sava klienta konta vai pa tālruni 0554540024. Jauku dienu vēlot, Hélène no Zoomalia
Annie
1 ziņojumi
annie
Sveiki, es veicu pasūtījumu pagājušajā sestdienā, es apmaksāju ar pārskaitījumu, un ir otrdienas vakars, un pasūtījums joprojām gaida? un pārskaitījums ir veiksmīgi norakstīts no mana norēķinu konta? Paldies, ka sniedzāt man informāciju
Zoomalia
590 ziņojumi
zoomalia
Sveicināta, Annija! Aicinu jūs šajā jautājumā iesniegt sūdzību no klienta zonas vai sazināties ar mums pa tālruni 0554540024. Tomēr pasūtījuma apstiprināšana, izmantojot pārskaitījumu, var aizņemt līdz 72 stundām. Esmu pieejama jūsu jautājumiem un vēlu jums jauku dienu! Ar cieņu, Helēna no Zoomalia
Morgane
1 ziņojumi
morgane
Sveicināti, es vēlējos ar jums sazināties, jo man bija paredzēts saņemt savu pasūtījumu šodien mājās, taču redzu, ka tas tiek piegādāts stundas attālumā no manis! Ko man darīt?
Donia
1 ziņojumi
donia
Sveiki, vēlos atgriezt preces uz sava rēķina, bet man tiek obligāti pieprasīts jūsu numurs vai e-pasta adrese, lai varētu izņemt sūtījumu. Kā rīkoties?
Zoomalia
590 ziņojumi
zoomalia
Sveika, Dounia,Attiecībā uz šo jautājumu aicinu jūs iesniegt sūdzību jūsu klienta zonā vai sazināties ar mums pa tālruni 0554540024.Novēlu jums jauku dienu,Zoomalia Hélène
Danielle
1 ziņojumi
danielle
Vakar vēlējos apmaksāt savu pasūtījumu 35733140, kas veikts 10/12/2024, ar pārskaitījumu (kas jau bija kļūda), un es muļķīgi aizmirsu norādīt šo pasūtījuma numuru. Jums vajadzētu būt saņēmuši šo pārskaitījumu 23,97 eiro apmērā. Ceru, ka varēsiet to atrast.
Zoomalia
590 ziņojumi
zoomalia
Sveiki, Danielle,Lai atrisinātu situāciju, es tikko sazinājos ar jums tieši no jūsu klienta vietnes.Vēlu jums jauku dienu,Zoomalia Coralie
evelyne
3 ziņojumi
evelyne
Es pasūtīju 2025. gada 14. janvārī, tikko piezvanīju klientu apkalpošanai un man teica, ka pasūtījums ir bloķēts, jo uzdevu jautājumu par atlaižu kodu un neatbildēju uz jautājumu, tomēr 15. janvārī mans pasūtījums tika iekasēts? Labi, ka piezvanīju un cilvēks uzreiz izsūtīja e-pastu, lai mana pakete tiktu nosūtīta nekavējoties. Godīgi sakot, tas nav vispār nopietni... Turklāt mēs nekad nesaņemam atlaižu kodus, mums ir lielākas piegādes izmaksas nekā citur, tas sāk palikt par daudz, tiešām domāju mainīt, es apsveru iespēju mainīt piegādātāju. Bet paldies personai, ar kuru runāju šorīt, kura atbloķēja manu pasūtījumu nosūtīšanai. Evelīne
Zoomalia
590 ziņojumi
zoomalia
Labdien, Evelīne,Es saprotu jūsu vilšanos, un man ir žēl par šo situāciju.Patiešām, jūsu pasūtījums tika bloķēts, jo jūs veicāt izmaiņu pieprasījumu. Tā kā mums bija nepieciešama atbilde no jūsu puses, mēs to nevarējām atbloķēt, pirms nebija jūsu atbildes.Regarding the charge, as indicated in our General Terms and Conditions of Sale, payment is immediate upon order validation, regardless of its logistical processing.Mēs, protams, esam jūsu rīcībā, ja rodas citi jautājumi.Jauku dienu vēlot,Coralie no Zoomalia
ANISSA
1 ziņojumi
anissa
Es vēlos atgriezt pasūtījumu, bet nevaru ar jums sazināties; vai jūs varētu veikt nepieciešamos pasākumus? Jau iepriekš pateicos. Anissa
Zoomalia
590 ziņojumi
zoomalia
Labdien, Anissa,Atvainojiet, taču nevaru apstrādāt šo pieprasījumu forumā. Lai veiktu atgriešanu, ir nepieciešams iesniegt prasību, izmantojot mūsu vietnes speciālās veidlapas. Citādi, atteikuma veidlapu var lejupielādēt tieši no jūsu klienta konta.Es esmu jūsu rīcībā, ja nepieciešams.Veiksmīgu dienu,Coralie no Zoomalia
Claudine
1 ziņojumi
claudine
kur atrodas Zoomalia e-pasta adrese, lūdzu, paldies
Zoomalia
590 ziņojumi
zoomalia
Sveika, Klotild, lai sazinātos ar mums, es aicinu jūs izmantot kontaktformu, kas pieejama tieši mūsu mājaslapā. Jūs varat tai piekļūt, dodoties uz cilni "Mans konts", pēc tam "Klientu serviss". Mēs esam jūsu rīcībā jebkurā jautājumā. Korali no Zoomalia.
romain
1 ziņojumi
romain
Sveiki, vai varat sniegt tālruņa numuru, lai sazinātos ar profesionāļu klientu apkalpošanas dienestu, lūdzu, paldies
Zoomalia
590 ziņojumi
zoomalia
Sveiki, Romas! Lai sazinātos ar mums, lūdzu, izmantojiet kontaktformu, kas pieejama mūsu mājaslapā. Jūs to varat atrast, dodoties uz cilni "Mans konts", pēc tam "Klientu apkalpošana". Profila tālruņa numurs ir arī norādīts vietnē, ja vēlaties ar mums sazināties šādā veidā. Mēs esam Jūsu rīcībā jebkādiem jautājumiem. Lai Jums jauka diena! Korālija no Zoomalia
Candy
1 ziņojumi
candy
Sveiki, es veicu savu pasūtījumu 5. februārī, un es neesmu saņēmusi savu paku. Es vēlētos saņemt kompensāciju, lūdzu. Ar cieņu, kundze Devaux.
Zoomalia
590 ziņojumi
zoomalia
Sveiki, Candy, esmu apbēdināta par šo situāciju. Es aicinu jūs sazināties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu, lai mēs varētu kopīgi pārbaudīt jūsu pasūtījuma statusu un rast risinājumu. Jūs varat sazināties ar mums, izmantojot kontaktu formas, kas pieejamas mūsu mājaslapā. Uz drīzu tikšanos, Coralie no Zoomalia
Floriane
1 ziņojumi
floriane
Sveiki, es saņēmu savu sūtījumu, bet kaste ir pilnīgi saplēsta.
brigitte
2 ziņojumi
brigitte
Labvakar, man ir liela kaķu durvju SUREFLAP, kurām ir atkārtota problēma ar baterijām. Pat ja es ielieku jaunas baterijas (4 C baterijas), ir slikts kontakts, kas traucē kaķu durvju pareizu darbību. Ko jūs iesakāt darīt, lai novērstu šo sliktu kontaktu?
Nathalie
1 ziņojumi
nathalie
Sveiki, es vēlētos uzzināt, vai ir iespējams iztērēt visus savus lojalitātes punktus barībai kaķiem patversmē. Gaidu jūsu atbildi.
Zoomalia
590 ziņojumi
zoomalia
Labdien, Natālija, Jā, ir pilnīgi iespējams iztērēt savus lojalitātes punktus maltītēm kaķiem patversmē. Lai to izdarītu, vispirms jums jāapstiprina pasūtījums, iegādājoties preci. Pēc tam jums būs iespēja pievienot savas lojalitātes dāvanas, tostarp maltītes. Ja jums nepieciešama palīdzība, neveicot šo procesu, droši atgriezieties pie mums. Uz drīzu tikšanos, Coralie no Zoomalia
MARTINE
1 ziņojumi
martine
Labdien, 2025. gada 5. februārī es pasūtīju savam kaķim sauso barību un Hills marinējuma konservus 24 x 82 g. Esmu izmantojusi dažas konservu kastes un esmu sapratusi, ka iepakojums ir invadēts ar mazām radībām. Nav nepieciešams pieminēt, ka es visu izmetu atkritumos, jo nav nekādas jēgas dot inficētas konservu kastes manam dzīvniekam. Protams, pirms visu izmetu, uzņēmu attēlus un esmu tos gatava jums nosūtīt. Tāpat es par to informēju savu veterinārārstu. Tomēr, es vēlos precizēt, ka līdz šim esmu ļoti apmierināta ar saviem Zoomalia pasūtījumiem, bet šoreiz ciest sanāca manam mazajam kaķim. Es gaidu jūsu atbildi.
Zoomalia
590 ziņojumi
zoomalia
Sveika, Martine,Es atvainojos par situāciju ar pastēšu kastītēm. Lai sīkāk analizētu situāciju un atrastu risinājumu, aicinu sazināties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu, kas var sniegt visu nepieciešamo palīdzību.Pateicos par jūsu izpratni un esmu jūsu rīcībā jebkādiem citiem jautājumiem.Coralie no Zoomalia
Zoomalia
590 ziņojumi
zoomalia
Sveiki, Atsaucoties uz mūsu telefonsarunu, aicinu jūs atkal sazināties ar mums jebkādu problēmu gadījumā. Mēs paliekam jūsu rīcībā, Coralie no Zoomalia
Prudence
2 ziņojumi
prudence
Sveiki, Vai jūs varat apstiprināt, ka mans gadskārtējais X3 pastiprinātāja abonements ir aktivizēts, veicot manu pasūtījumu Nr. AP2538356553? Paldies par jūsu atbildi.
Prudence
2 ziņojumi
prudence
Labdien,

Vai jūs varētu apstiprināt, ka mans ikgadējais abonements "Booster X3" ir aktivizēts, veicot manu pasūtījumu Nr. AP2538356553?

Pateicos par jūsu atbildi.
Estelle
2 ziņojumi
estelle
Sveiki, nesen es anulēju pasūtījumu. Un summa 17,98 € joprojām tika noņemta no mana konta. Tas būtu jāatmaksā, jo anulēšana tika veikta.
Estelle
2 ziņojumi
estelle
Sveiki, nesen es atcēlu pasūtījumu, kas tika apstiprināts. Tomēr jūs ieguldījāt man 17,98 eiro. Es vēlētos, lai jūs atmaksātu šo summu pēc iespējas drīzāk.
Ysaline
2 ziņojumi
ysaline
Labdien,Vēlējos izmantot savus lojalitātes punktus dāvanu veikalā, bet manā grozā nekas neparādās, vietne man saka, ka tas ir tukšs. Es nevaru izmantot savus punktus
Stef
1 ziņojumi
stef
Esmu atcēlis pasūtījumu. Un esmu gaidījis vairāk nekā 72 stundas uz atmaksu. Kur ir mana nauda?
MONIQUE
2 ziņojumi
monique
Sveiki, es veicu pārskaitījumu uz jūsu kontu 2. maijā un šodien ir 4. maijs, un mana pasūtījuma apstrāde vēl nav notikusi. Varbūt tas ir saistīts ar to, ka ir nedēļas nogale un brīvdienas... M.FALLON
nadia
3 ziņojumi
nadia
Es pasūtīju sestdien par 9,90 eiro maksu, un otrdien joprojām nav barības
KATIA
1 ziņojumi
katia
Sveiki, puse no manas pasūtījuma nebija piegādāta.Es veicu klientu atbalsta pieprasījumu, bet neesmu saņēmis atbildi.Es mēģināju zvanīt visu dienu, taču nespēju nevienu sazvanīt.Es devos uz veikalu, viņi teica, ka neko nevar darīt.Vai man būtu jādodas uz galveno biroju Saint Geours, lai saņemtu atbildi?Paldies
Patricia
5 ziņojumi
patricia
Madame, saņēmu zvanu no jūsu dienestiem par 10 eiro pirkuma kuponu, kurš saistīts ar kādu problēmu un ir derīgs 3 mēnešus, ko es nekad neesmu saņēmusi un vēlos drīzumā pasūtīt un izmantot, pretējā gadījumā rīkošos kā pēdējoreiz un iešu kaut kur citur, jo solījumi netiek pildīti. Ar cieņu
Patricia
5 ziņojumi
patricia
Cienījamā, Jūsu dienestu zvana rezultātā man vajadzēja saņemt 10 eiro dāvanu karti saistībā ar problēmu ar pasūtījumu, taču neko neesmu saņēmusi. Man nepieciešams veikt atkārtotu pasūtījumu, un es vēlos to izmantot, pretējā gadījumā veikšu pasūtījumu citā vietnē, ja solījums netiks izpildīts. Ar cieņu
Patricia
5 ziņojumi
patricia
Cienījamā kundze, Pēc jūsu pakalpojumu zvana man bija jāsaņem 10 eiro dāvanu karte saistībā ar problēmu pasūtījumā, un es neko neesmu saņēmis. Man ir jāpārpasūta, un es vēlētos to izmantot, citādi es pasūtīšu citā vietnē, ja solījums netiks izpildīts. Ar cieņu
ghislaine
1 ziņojumi
ghislaine
Madame,
Pasūtījums MA2538722410 datēts ar 05.05.25. Kaķu koks ir bojāts dažādās vietās, ar nolupušām, deformētām daļām. Prece ir ieradusies bojāta (defektīva) dažādās vietās. Es lūdzu atmaksu. Es gaidu atgriešanas biļeti, lai to jums nosūtītu atpakaļ caur punktu pārsūtīšanas vietu. Nav iespējams sazināties ar sarunu biedru pa tālruni, neviens neceļ klausuli. Formulārs ir nosūtīts kopā ar fotogrāfijām. Es gaidu zvanu vai e-pastu.
Ar cieņu
Zoomalia
590 ziņojumi
zoomalia
Labdien, Jūsu pieprasījums ir veiksmīgi pieņemts un apstrādāts. Ja jums ir jauns pieprasījums, lūdzu, izmantojiet mūsu tīmekļa vietnē pieejamās kontaktformas, lai mēs varētu jums efektīvi palīdzēt. Paldies par jūsu sapratni. Koralija no Zoomalia
Boris
1 ziņojumi
boris
Labdien, es veicu pasūtījumu, kuru man vajadzētu saņemt šodien, bet adrese nav pareiza, es gribētu to mainīt, kā es varu to izdarīt?
Stephanie
1 ziņojumi
stephanie
Sveiki, es jau gandrīz stundu mēģinu ar jums sazināties pa tālruni. Pasūtīju suņu barību savam sunim, bet viņš nomira, pirms pasūtījums tika piegādāts, tāpēc man tā vairs nav vajadzīga. Es nevaru atcelt šo pasūtījumu, jo tas ir piegādē, tāpēc vēlos jūs informēt, ka es to neizņemšu no piegādes punkta, lai tas tiktu atgriezts jums un es saņemtu atmaksu. Paldies
Nathalie
2 ziņojumi
nathalie
Sveiki, jūs man nosūtījāt e-pastu, lai es apskatītu ziņojumu par manu pasūtījumu JU 2539551145. Tomēr šis e-pasts nav redzams saskarnē. Lūdzu, atsūtiet man e-pastu ar šīs ziņas tēmu!
Zoomalia
590 ziņojumi
zoomalia
Sveiki, Boris,Nevilcinieties tieši sazināties ar pārvadātāju, lai mainītu savu adresi; kad pasūtījums ir nosūtīts, mēs to vairs nevaram mainīt.Ja nepieciešams, esam pieejami ar veidlapas starpniecību,Jauku dienu,Aurore
Zoomalia
590 ziņojumi
zoomalia
Labdien, Stéphanie; Es patiesi atvainojos par jūsu suni. Es ieteiktu jums gan neiet pakaļ savam sūtījumam, vai arī atteikties no tā pa telefonu. Kad sūtījums atrodas mūsu noliktavās, automātiskā atmaksa tiks veikta. Rūpējieties par sevi, Aurore
Zoomalia
590 ziņojumi
zoomalia
Sveiki, Nathalie,Jūsu pasūtījums tika izsūtīts šodien :) Jūs to vajadzētu saņemt 48 līdz 72 darba stundu laikā,Saulainu dienuAurore
estelle
1 ziņojumi
estelle
Es pasūtīju akvāriju, un es saņēmu to salauztu!! Kā es varu saņemt kompensāciju?
Angelique
1 ziņojumi
angelique
LABDIEN, man neizdodas pieslēgties savam kontam, pat mēģinot atjaunot paroli un pat ar citu e-pastu (ja nu kas). Man vajag rēķinu. Jūs nav iespējams sazvanīt pa tālruni. Vai varētu sazināties ar mani, lūdzu?
Zoomalia
590 ziņojumi
zoomalia
Labdien, Estelle,Esmu apbēdināta par šo negadījumu.Es aicinātu jūs sazināties ar mums tieši, izmantojot veidlapas, kas pieejamas jūsu klienta kontā, sadaļa "Mans konts / Klientu apkalpošana", lai paziņotu par bojājumu. Tas ļaus mums apstrādāt jūsu pieprasījumu pēc iespējas ātrāk.Nevilcinieties pievienot attēlus ar bojāto akvāriju un pieminēt savu pasūtījuma numuru, lai paātrinātu apstrādi.Paldies par sapratni,Uz drīzu tikšanos,Coralie no Zoomalia
Zoomalia
590 ziņojumi
zoomalia
Sveika, Angélique, Man ļoti žēl par radītajām neērtībām.
Tas tiešām var notikt, ja saņemam lielu zvanu plūsmu, kas var padarīt mūsu telefona pakalpojumu īslaicīgi grūti pieejamu.
Lūdzu, sazinieties ar mums rakstiski, izmantojot kontaktformu, kas pieejama mūsu mājaslapā (sadaļā "Mans konts / Klientu apkalpošana").
Uz drīzu tikšanos, Coralie no Zoomalia
Marie
2 ziņojumi
marie
Mana pasūtījums tika atgriezts ar DPD, kas neinformēja mani par piegādes vietu un datumu. Es vēlos, lai Zoomalia risinātu šo jautājumu, atmaksātu man naudu vai nosūtītu man pakas vēlreiz. Es nesaprotu, kādēļ neesmu informēts par paku atgriešanu pie Zoomalia.
Marie
2 ziņojumi
marie
LabdienDPD nosūtīja paciņas atpakaļ uz Zoomalia, es vēlos, lai man tiktu atgriezta nauda. DPD nav uzticams pārvadātājs. Nav informācijas par pieejamības datumiem. Nav informācijas par paciņu atgriešanu Zoomalia, man nācās pašam nodarboties, kas ir skandalozi, un tādēļ man ir piegādes problēmas.!!! Ceru dzirdēt jaunumus ļoti drīz, un es nesaprotu, kāpēc jūs ar mani vēl neesat sazinājušies
jean marie
1 ziņojumi
jean marie
labdien, es iegādājos 4 eukanubia kraukšķīgu maisu, pasūtījums tika nosūtīts 2025. gada 21. martā. Divos pirmajos maisos kraukšķīgi gabaliņi (apakšā) ir sapelējuši. Es vēl neesmu atvēris pārējos divus maisus, termiņš ir BBD 07/09/26 MGF 08/01/25. Es pieprasu atmaksu par visiem 4 maisiem, lūdzu, sazinieties ar mani drīz
Pierre
3 ziņojumi
pierre
Vai jūs varat man pateikt, kad es saņemšu savu pasūtījumu, veikts 5/7 ar numuru JU 25440063840. Paldies.

Sīkfailu politika
Mēs lūdzam jūsu atļauju izmantot sīkfailus vai līdzīgus rīkus, lai atvieglotu jums iepirkšanos mūsu vietnēlīdzīgu rīku, lai atvieglotu jūsu iepirkšanos mūsu vietnē, uzlabotu jūsu lietošanas pieredzi, personalizētas reklāmas, statistikas datu, lai saprastukā mūsu klienti izmanto mūsu pakalpojumusMūsu uzticamie partneri(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)šos rīkus izmanto arī reklāmas nolūkos kā daļu no mūsu mūsu personalizētu vai nepersonalizētu reklāmu rādīšanu."Sīkfailu preferences varat mainīt jebkurā laikāpieejams no jūsu konta.
Jūsu datu izmantošana un apstrādes nolūki
Mēs lūdzam jūsu atļauju izmantot sīkfailus vai līdzīgus rīkus, lai atvieglotu jums iepirkšanos mūsu.... Lasīt vairāk
Iestatiet savu izvēli Es pieņemu Turpināt, nepieņemot
Zoomalia lietotne Ar Family'z nopelnīt +50 pts ar katru pasūtījumu un saņemiet pasūtījumu izsekošanas paziņojumus reālajā laikā
Zoomalia lietotne Palieliniet savu kaķēnu ar Zoomalia lietotni !1000 pts par katru lejupielādi un +50 pts par katru pasūtījumu