Jautājumi, diskusijas par produktiem Gliemezis Dzeramā strūklaka ar filtru

92% klienti

ieteikt šo produktu

10 atbildes
Marie-Odile
2 ziņojumi
marie-odile fr
Kad nepieciešams nomainīt ogles filtru?
Fabienne
1 ziņojumi
fabienne fr
Sveiki, vai jūs pārdodat atbilstošos filtrus? paldies
sophie
2 ziņojumi
sophie fr
Sveiki, vai bļodu var noņemt, lai to notīrītu? Paldies par jūsu atbildi. Ar cieņu
Lucie
1 ziņojumi
lucie fr
Strūklaku var pilnībā izjaukt
Joël
1 ziņojumi
joël fr
Labdien, vai pārdodat arī filtrus?
Gilles
1 ziņojumi
gilles fr
Sveiki, Kur var atrast šī strūklakas rezerves filtrus? Paldies
chrislain
1 ziņojumi
chrislain fr
es neuzlieku, un kaķi tik un tā dzer
Alexandra
2 ziņojumi
alexandra fr
Sveiki, es gribēju zināt, vai šis automāts rada tādu pašu troksni kā ūdens strūklaka. Paldies jau iepriekš
DANIELE
3 ziņojumi
daniele fr
Tā kā tas nedarbojas ar elektrību, tas ir pilnīgi kluss
Sabrina
1 ziņojumi
sabrina fr
Sveiki, vai ūdens dozators tagad ir pieejams tikai baltā, pelēkā un caurspīdīgā krāsā? Es to vēlējos baltu, zilu un caurspīdīgu, bet nevaru vietnē izvēlēties krāsu. Tomēr ir norādīts, ka jums ir pieejami abi krāsu varianti. Gaidu jūsu atbildi. Ar cieņu
Nathalie
1 ziņojumi
nathalie fr
Labvakar Tāds pats jautājums kā sabrinai, mēs nevaram izvēlēties krāsu Ar cieņu

Sīkfailu politika
Mēs lūdzam jūsu atļauju izmantot sīkfailus vai līdzīgus rīkus, lai atvieglotu jums iepirkšanos mūsu vietnēlīdzīgu rīku, lai atvieglotu jūsu iepirkšanos mūsu vietnē, uzlabotu jūsu lietošanas pieredzi, personalizētas reklāmas, statistikas datu, lai saprastukā mūsu klienti izmanto mūsu pakalpojumusMūsu uzticamie partneri(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)šos rīkus izmanto arī reklāmas nolūkos kā daļu no mūsu mūsu personalizētu vai nepersonalizētu reklāmu rādīšanu."Sīkfailu preferences varat mainīt jebkurā laikāpieejams no jūsu konta.
Jūsu datu izmantošana un apstrādes nolūki
Mēs lūdzam jūsu atļauju izmantot sīkfailus vai līdzīgus rīkus, lai atvieglotu jums iepirkšanos mūsu.... Lasīt vairāk
Iestatiet savu izvēli Es pieņemu Turpināt, nepieņemot
Zoomalia lietotne Ar Family'z nopelnīt +50 pts ar katru pasūtījumu un saņemiet pasūtījumu izsekošanas paziņojumus reālajā laikā
Zoomalia lietotne Palieliniet savu kaķēnu ar Zoomalia lietotni !1000 pts par katru lejupielādi un +50 pts par katru pasūtījumu