Jautājumi, diskusijas par produktiem Aizbēgšanas novēršanas žogs suņiem Super Radio Fence PetSafe
19 atbildes
1 ziņojumi
lisa
Sveiki, mans zemes gabals neaptver manu māju, tādējādi, ja izveidošu vadu slēgtā ķēdē, tas radīs ierobežojumu ieiešanai mājā... Kā es varu šo risināt? Vai ir iespējams izslēgt ierīci, pirms ievedu dzīvnieku mājā, un atkal to ieslēgt, kad tas iziet ārā? Vai tas sabojās ierīci, ja to darīs vairākas reizes dienā? Attiecībā uz vada garumu, 150m ir daudz par īsu, vai var apvienot divus vadus? Ja jā, kā savienot vadus? Paldies iepriekš.

1 ziņojumi
fabienne florent
Sveiki, mūsu īpašums ir pārāk liels, mēs arī nācās nopirkt divus, un pat ar savienojumu tas darbojas ļoti labi (jāpielāgo jauda atkarībā no jūsu suņa), un mēs pat mainījām nelielu zonu, kuru bijām nogriezuši ar zāles pļāvēju. Viss ir kārtībā. Katru dienu pieslēdzam un atslēdzam kontaktligzdu bez problēmām (pirkts janvārī), tomēr es vienmēr uzmanos, kad atvienoju, kā ar visiem kontaktiem. Ceru, ka esmu atbildējis uz jūsu jautājumiem, ja nē, nekautrējieties jautāt. Lai jums jauka diena
1 ziņojumi
sandrine
Labdien, vai kaklarotas korpuss, kā arī sūtīšanas korpuss ir ūdensnecaurlaidīgi? Vai raidīšanas korpusu var piestiprināt pie carport? Paldies
4 ziņojumi
sophie
Sveiki, kaklasiksnai jābūt ūdensizturīgai, bet žoga raidītājs tāds nav, skaidri norādīts, ka tas jāuzstāda tikai iekštelpās sausā vietā, pretējā gadījumā pastāv elektrošoka risks. Tāpēc, to novietot lietus nojumē nav iespējams.
1 ziņojumi
laurent
Sveiki, vai var norobežot vienu zonu citā zonā? Piemēram: norobežot zemes gabala perimetru un pēc tam norobežot peldbaseina perimetru, ļaujot sunim apiet peldbaseinu. Paldies par jūsu palīdzību.
4 ziņojumi
sophie
Sveiki, jā, tas patiešām ir iespējams.
1 ziņojumi
bryan
Sveiki, vai kaklasiksnas korpuss un raidītāja korpuss ir ūdensnecaurlaidīgi? Vai raidītāja korpuss darbojas ar elektrību no tīkla vai ar baterijām? (ja ar baterijām, cik ilgs ir novērtētais darbības laiks, lūdzu) paldies
4 ziņojumi
sophie
Sveiki, raidītāja korpuss jāpieslēdz elektrotīklam, savukārt kaklasiksnas korpuss darbojas ar bateriju, un tās darbības laiks ir atkarīgs no lietošanas, taču indikators norāda, kad baterija ir zema.
2 ziņojumi
julien
Sveiki, es vēlētos noteikt zonu, kurā mans suns var uzturēties, patiesībā es gribētu viņam neļaut iet peldēties dīķī. Tātad, vai es varu viņam neļaut šķērsot līniju, pat ja aiz tās nav sienas?
4 ziņojumi
sophie
Sveiki, nav nepieciešams uzlikt žogu, pakā ir karogi, lai kalpotu sunim kā orientieris.
1 ziņojumi
jean-yves
Labdien, vai vienam sunim var uzlikt gan pret riešanas siksniņu, gan žoga siksniņu? Paldies
1 ziņojumi
matthieu
Sveiki, Jean-Yves_R, es nedomāju, ka vajadzētu uzreiz viņiem uzlikt abus kaklasiksnas. Sunim vispirms vajadzētu iemācīties savas robežas ar antifugue. Tas jādara vairākos posmos, lai suns labi saprastu. Personīgi es izvēlētos vai nu riešanu, vai bēgšanu.
2 ziņojumi
maud
Sveiki, vai žogam ir jādarbojas slēgtā ķēdē, lai tas būtu efektīvs? Vai to var uzstādīt uz žoga vai tikai ierakt zemē? Paldies par jūsu atbildi.
11381 ziņojumi
zoomalia
Labdien, Šis žogs darbojas tikai slēgtā ķēdē un ir jāierok. Ar cieņu, Zoomalia komanda
2 ziņojumi
maud
Sveiki, vai tas ir piemērots lieliem suņiem, piemēram, zelta retrīveriem? Kādas garantijas ir šim produktam? Ar cieņu
11381 ziņojumi
zoomalia
Labdien, Šis žogs ir piemērots visiem suņiem, kas sver vairāk nekā 3,6 kg, tāpēc tas derēs zelta retrīveram. Ražotāja garantija ir 3 gadi. Cieņā, Zoomalia komanda
1 ziņojumi
oana
cik tālu no stieples suns tiek elektrocutēts? un kādā attālumā parādās signāls? ir rakstīts: "Kad suns tuvojas robežām", bet robežas ir stieples vai, piemēram, 0.5 metri ap stiepli???
11381 ziņojumi
zoomalia
Labdien, Žoga korekcija ir atkarīga no izvēlētā iestatījuma, signāls parādās tieši pirms korekcijas un robeža ir vads, bet korekcija notiek attālumā, ko esat izvēlējies (piemēram, 0,5 metri ap vadu). Ar cieņu, Zoomalia komanda
1 ziņojumi
karine
Labdien, es vēlētos uzzināt, cik daudz stieples ir iekļauts komplektā? Ir rakstīts "var nosegt līdz 4 hektāriem", bet nav norādīts stieples daudzums. Paldies jau iepriekš par jūsu atbildi.
11381 ziņojumi
zoomalia
Sveiki, Tas ir korpusa jauda, kas ļauj aptvert 4 hektārus lielu teritoriju. Komplektā piegādātā stieples spole ir 150 m gara. Ar cieņu, Zoomalia komanda