Jautājumi, diskusijas par produktiem SUREFLAP Elektroniskās mikroshēmas ieejas durvis kaķim
37 atbildes
1 ziņojumi
jean-claude

Labdien, Man paredzēts uzstādīt kaķu durvis uz balkona durvīm, un man ir tikai nedaudz vietas žalūzijai (4 cm starp durvīm un žalūziju). Vai es varu saīsināt tuneli par 5mm? Paldies par jūsu atbildi.
1 ziņojumi
gerard

Labdien. Pēc aptuveni 3 gadiem mūsu Sureflap kaķu durtiņas vispār vairs nereaģē, pat ar jaunām baterijām. Nav mirgojoša indikatora, un mazās caurspīdīgās durtiņas veras visiem apkārtnes kaķiem. Varbūt kāds ieteikums... izņemot tās atstāt otrreizējās pārstrādes vietā?
1 ziņojumi
léa

Labdien, es vēlētos iegādāties šo produktu. Es vēlētos to uzstādīt uz stiklotām durvīm, kā jūs to uzstādījāt un kā "griezāt" stiklā, ņemot vērā kādus izmērus? Paldies.
1 ziņojumi
cécile

Sveiki, es uzstādīju kaķu durtiņas pirms mēneša, un man jau divas reizes bija jāmaina baterijas. Pēc 10 dienām kaķis vairs nevar iekļūt mājā, sarkanais indikators mirgo, jo baterijas ir jāmaina. Es pieņemu, ka šī ierīce ir bojāta, jo tas tā nav citiem lietotājiem. Diemžēl ir pagājis 15 dienu atcelšanas termiņš. Vai ir iespējams apmainīt kaķu durtiņas pret jaunu modeli, kas darbojas pareizi? Paldies jau iepriekš, Cecile
1 ziņojumi
laurence

Sveiki, neskatoties uz jaunām baterijām, savienojums vairs netiek izveidots. Ir dzirdama nepārtraukta pīkstoņa. Es mēģināju atkārtoti pieslēgt kaķa čipu, bet indikators nemirgo un čips netiek atpazīts. Vai jums ir risinājums?
1 ziņojumi
ennia

Sveiki, durvju lūka ar mikroshēmu neatpazīst mana kaķa čipu, vai tas ir ražošanas defekts? Mēs sekojām visiem reģistrācijas soļiem, bet, pat ja mans kaķis pilnībā izliec galvu durvju lūkā, čips netiek reģistrēts un aizbīdnis nepaceļas. Ko darīt? ...
1 ziņojumi
vincent

Sveiki! Man bija šī problēma. Es to atrisināju, izmantojot Duracell baterijas, jo Auchan baterijas nebija pietiekami jaudīgas. Lai jauka diena!
1 ziņojumi
véronique

Sveiki, vai esat pareizi iestatījis manuālo aizsardzību pozīcijā 1, pirms vienu reizi nospiežat pogu, kas atrodas tieši pa labi no baterijām? Pēc tam nospiediet pogu vienu reizi un lieciet sava kaķa galvu priekšā kaķu durvīm, un, ja viss būs kārtībā, tās mirgos zaļā krāsā. Pēc tam pārliecinieties, ka jūsu kaķis var ieiet, liekot to otrā pusē kaķu durvīm. Man nācās to darīt divas reizes, pirms tas izdevās. Lai atiestatītu, turiet nospiestu pogu pa labi no baterijām 10 sekundes. Neliels jautājums, kurš var šķist muļķīgs, bet pārbaudiet, vai jūsu baterijas ir labas. Ceru, ka jums izdosies. Ar cieņu.
1 ziņojumi
chantal

Sveiki, man ir liels savienots kaķu durvis, man ir trīs kaķi, un man ir viens kaķis, kura mikroshēma ir atpazīta.
1 ziņojumi
dominique

Sveiki, man šī kaķu durvju lūka ir jau vairākus gadus, un es vēlētos nomainīt mazo plastmasas logu lūkā. Tas kļuvis necaurspīdīgs vietā, kur kaķis spiež ar savu ķepu, lai izietu. (P.S.): Produkts ir lielisks. Paldies par jūsu atbildi, novēlu jums jauku nedēļas nogali.
1 ziņojumi
prisca

Sveiki, jau kādu laiku mans kaķēns izmanto kaķu durvis, bet šobrīd, kad viņa ienāk, durvis iesprūst pirms baltās aizbīdņa, tāpēc durvis nav aizvērtas. Ko mēs varam darīt?
1 ziņojumi
aline

Sveiki, mums bija tāda pati problēma - pēc mūsu kaķa pāriešanas cauri kaķa durvis nebija līdz galam aizvērušās. Mums nācās tās noņemt un atkal uzstādīt, pārliecinoties, ka tās ir pilnīgi horizontālas, izmantojot līmeņrādi. Tad es pievienoju nedaudz eļļas pie eņģēm, un kopš tā laika mums vairs nav problēmu.
4 ziņojumi
fanny

Sveiki, Damienne, paldies par jūsu atbildi par manas garāžas durvju koka biezumu. Vai jūs zināt, kāds ir iekšējās un ārējās daļas biezums, kad SureFlap kaķu durtiņas ir uzstādītas? Tas ir saistīts ar nepieciešamību zināt, vai es varēšu joprojām salocīt savas akordeona stila koka garāžas durvis. Jau iepriekš pateicos.
3 ziņojumi
damienne

Sveiki, kaķu durvju izvirzījums ārpusē ir 4,5 cm un iekšpusē - 4,00 cm.
4 ziņojumi
fanny

Sveiki, manas garāžas durvis ir izgatavotas no koka ar tērauda loksni, lai nostiprinātu apakšējo daļu. Koka biezums ir 2 cm, vai ir nepieciešams adapteris? Paldies jau iepriekš.
3 ziņojumi
damienne

Nav nepieciešams adapteris, komplekts ļauj viegli pielāgoties jūsu garāžas durvju biezumam.
1 ziņojumi
elen

Labdien, atbloķēšanas drošības slēdzis nenoslīd automātiski, bet nav aizbloķēts, kad uz to nospiež. Tāpēc mēs vēl neesam reģistrējuši mūsu kaķa mikroshēmu. Kāda varētu būt problēma? Paldies jau iepriekš
3 ziņojumi
damienne

Kad jūsu kaķa mikroshēma tiks reģistrēta, tā automātiski aktivizēs nelielu elektromagnētu, kas ievilks mazo aizbāzni, tādējādi ļaujot kaķim ieiet vai iziet. Padoms: lai pieradinātu kaķi pie mazā klikšķa, pielieciet durvis augšējā pozīcijā, lai pieradinātu kaķi izmantot kaķu durvis un nebīties no trokšņa. Tas prasīs 3/4 dienas...
1 ziņojumi
anne laure

Sveiki, es vēlos izmantot šo kaķu durtiņas nevis, lai ierobežotu iekļūšanu no ārpuses uz iekšpusi, bet gan otrādi. Patiešām, man ir 3 kaķi, un es vēlos, lai tikai 1 no maniem 3 kaķiem varētu iziet ārā. Mans jautājums ir: vai es varu uzstādīt kaķu durtiņas otrādi, proti, tas, kas būtu paredzēts kā ārpuse, būtu iekšā, un iekšējā daļa būtu ārā, lai kontrolētu manas kaķu iziešanu? Paldies jau iepriekš. Ar cieņu, Anne-Laure
1 ziņojumi
marie

Sveiki, iekšējā sistēma varētu būt pakļauta mitruma ietekmei, jo iekšpusē mājā ir baterijas korpuss. Mēs dzīvojam blakus jūrai, sistēma jau sākt oksidēties sāls ietekmē. Lai jums jauka diena.
1 ziņojumi
nathalie

Sveiki, es vēlētos uzzināt, vai ir iespējams izmantot kaķu durtiņas ar mikročipētiem kaķiem un ar īpašu kaķu durtiņu kaklasiksnu. Paldies jau iepriekš, Natālija
1 ziņojumi
elisabeth

Labdien, esmu izlasījis komentārus, bet neatradu atbildes uz saviem jautājumiem, un, ņemot vērā preci cenu, vēlos ļoti precīzas atbildes ;) Par kaķu elektroniskām vai citām durvīm, es nesaprotu atšķirības, izņemot manuālās, protams, katrā ziņā nepieciešamas programmējamas.
1) Vai ir iespējams vienai kaķa durvīm ieprogrammēt vairākus ieejas un izejas laikus?
2) Vai ir iespējams ieprogrammēt atšķirīgus laikus izejai un ieejai, piemēram, pusnaktī iziešanai un 4 no rīta atgriešanās laikam?
3) Kas notiek, ja kaķis nav atgriezies līdz ieejas bloķēšanas laikam?
4) Man nav nepieciešams filtrēt dažādus kaķus, vajag tikai laika grafikus (kaimiņi un it īpaši kaimiņiene ir ļoti...). Tātad, vai dzīvnieki var ieiet un iziet tikai laika ziņā, tas ir, bez elektronikas uz kakla utt.?
5) Dažādi logi, viena PVC franču durvis un viena veca koka logs ar ļoti plānām rūtīm, vai tas darbotos ar abiem modeļiem, ja ne, kādi modeļi ir paredzēti koka logiem?
6) Vai tas der uz logiem un šādā gadījumā kādā augstumā no loga apakšas tas jāuzstāda, jo visas instrukcijas ir paredzētas franču durvīm, sienām vai durvīm?
Liels paldies jau iepriekš par jūsu atbildēm, un jūs jau zināt manu e-pastu, tāpēc, manuprāt, jums būtu vieglāk atbildēt pa e-pastu, un arī jums, šķiet, tas būtu ērtāk.
1) Vai ir iespējams vienai kaķa durvīm ieprogrammēt vairākus ieejas un izejas laikus?
2) Vai ir iespējams ieprogrammēt atšķirīgus laikus izejai un ieejai, piemēram, pusnaktī iziešanai un 4 no rīta atgriešanās laikam?
3) Kas notiek, ja kaķis nav atgriezies līdz ieejas bloķēšanas laikam?
4) Man nav nepieciešams filtrēt dažādus kaķus, vajag tikai laika grafikus (kaimiņi un it īpaši kaimiņiene ir ļoti...). Tātad, vai dzīvnieki var ieiet un iziet tikai laika ziņā, tas ir, bez elektronikas uz kakla utt.?
5) Dažādi logi, viena PVC franču durvis un viena veca koka logs ar ļoti plānām rūtīm, vai tas darbotos ar abiem modeļiem, ja ne, kādi modeļi ir paredzēti koka logiem?
6) Vai tas der uz logiem un šādā gadījumā kādā augstumā no loga apakšas tas jāuzstāda, jo visas instrukcijas ir paredzētas franču durvīm, sienām vai durvīm?
Liels paldies jau iepriekš par jūsu atbildēm, un jūs jau zināt manu e-pastu, tāpēc, manuprāt, jums būtu vieglāk atbildēt pa e-pastu, un arī jums, šķiet, tas būtu ērtāk.
1 ziņojumi
catherine

Sveiki, piekļuve ārpusei notiek caur manu istabu, cik trokšņaina ir šī kaķu durvis ;-) ? Paldies
1 ziņojumi
nathalie

Tas ir divi nelieli klikšķi vienlaicīgi, kas, manuprāt, var būt traucējoši miegam. Līdzīgi kā skaņa no liela slēdzenes pagriešanas.
1 ziņojumi
laurent

Man pat ir šī kaķu durtiņa jau vairākus gadus, un varu teikt, ka tas ir ļoti kvalitatīvs produkts. Trokšņu līmenis ir ierobežots līdz nelielam klikšķim, ko rada sistēma, kas atbloķē durvis, kad tiek atpazīta mikroshēma. Un, protams, durvju šļaksts, kas ilgst tikai tik ilgi, cik kaķis iet cauri. Kopumā tas nav trokšņains.
2 ziņojumi
cyril

Sveiki, vispirms paldies par jūsu atbildi pa e-pastu, tas ir ļoti ērti. Tomēr man ir vēl viens jautājums, kas izriet no pirmā, man ir caurums, kas ir aptuveni 17 x 21. Vai adapteris (https://www.zoomalia.com/animalerie/sureflap-adaptateur-de-montage-p-32290.html) ļaus man aizpildīt šo caurumu? Ja nē, kā es varu rīkoties? Vai jūs varat arī apstiprināt, ka veterinārās procedūras laikā implantētās mikročipas ir saderīgas ar šo kaķu durvīm? Paldies jau iepriekš par jūsu atbildēm, kuras es ceru saņemt ļoti ātri, jo man nepieciešamas jaunas kaķu durvis līdz sestdienas rītam vēlākais.
11381 ziņojumi
zoomalia

Sveiki, Identifikācijas mikroshēmas, kuras implantē veterinārārsts, ir saderīgas ar šīm kaķu durvīm. Montāžas adapteris ļauj uzstādīt SureFlap vai DualScan mikroshēmu kaķu durvis uz stikliem, sienām un noteiktiem durvju tipiem. Šis piederums ļauj uzstādīt, izmantojot apaļus atvērumus, kuru diametrs ir no 212 mm (min) līdz 260 mm (maks). Montāžas adaptera kopējais diametrs ir 285 mm. Ar cieņu, Zoomalia komanda
2 ziņojumi
cyril

Labdien, man pieder magnētiskās durtiņas: https://www.zoomalia.com/animalerie/chatiere-electromagnetique-4-positions-avec-aimant-pour-collier-p-9330.html, un es vēlos iegādāties šīs durtiņas, bet urbumu veidne nav norādīta. Vai varētu man to nosūtīt? Iepriekš pateicos.
3 ziņojumi
aurore

Paldies, bet atvainojiet par uzstājību, kad es salīdzinu Sureflap kaķu durtiņas, tikai lielajām durtiņām šķiet, ka ir šī funkcija... Es vienkārši vēlos nepielaist kļūdu. Paldies vēlreiz, ar cieņu
11381 ziņojumi
zoomalia

Labdien, Patiešām, tikai diviem SureFlap kaķu durvju modeļiem ir iespējams ieprogrammēt ieejas un izejas laikus. Līdzīga izmēra kā šī, ir SureFlap Dual Scan. https://www.zoomalia.com/animalerie/chatiere-sureflap-dual-scan-avec-puce-d-identification-p-32289.html Otrs modelis ir līdzīgs, bet ar lielākiem izmēriem: https://www.zoomalia.com/animalerie/grande-chatiere-sureflap-avec-puce-d-identification-p-32060.html Lūdzu, piedošanas par nepietiekamu precizitāti mūsu iepriekšējā atbildē. Ar cieņu, Zoomalia komanda
3 ziņojumi
aurore

Labvakar, es nesaprotu, kā ir iespējams reģistrēt iziešanas laikus??? Lūdzu, vadi mani.
11381 ziņojumi
zoomalia

Sveiki, šī kaķu durtiņas ir patiešām programmējamas, un ir iespējams norādīt laikus, kad kaķi varēs ienākt vai iziet, pateicoties integrētajam taimerim. Ar cieņu, Zoomalia komanda
3 ziņojumi
aurore

Sveiki, neliela precizējama lūdzu: ja es ieplānoju iziešanas laiku no pulksten 8:00 līdz 20:00 un mans kaķis nav atgriezies, vai automātiskā aizvēršana tiks aktivizēta, kad mans dzīvnieks atgriezīsies? Paldies.
11381 ziņojumi
zoomalia

Sveiki, Nav nekādu problēmu, ka jūsu dzīvnieks var iekļūt, ja tas ir identificēts sistēmā. Ar cieņu, Zoomalia komanda
1 ziņojumi
elodie

Es vēlos uzstādīt kaķu durvis uz alumīnija durvīm. Vai man ir nepieciešams adapteris? Paldies. Elodie
11381 ziņojumi
zoomalia

Sveiki, Ja vien jums nav patiešām ļoti biezas durvis, nav nepieciešams ievietot adapteri. Ar cieņu, Zoomalia komanda
1 ziņojumi
martine

Sveiki, vēlos iegādāties SureFlap elektronisko mikroshēmas lūku par 79,99 €, bet neesmu pārliecināta, vai tā derēs manam 5,5 kg smagajam kaķim. Vai jūs, lūdzu, varētu sniegt man informāciju? Paldies jau iepriekš.
1 ziņojumi
sabrina

Vai jūsu mikroshēmu dzīvnieku durvis darbojas ar jūsu alumīnija durvīm? Man ir citas markas, un uz alumīnija durvīm tas nedarbojas. Paldies par jūsu atbildi.