Jautājumi, diskusijas par produktiem Maison de toilette Zolia Maja
16 atbildes
1 ziņojumi
catherine
manam kaķim svars ir 8,500, vai tas ir pietiekami liels viņam, lai izietu cauri durvīm? Paldies par jūsu atbildi.
2 ziņojumi
guillemette
Sveiki, manam kaķim, kas sver 6 kg, tas ir tieši pareizi. Man ir bažas, vai tas nebūs par mazu jūsu kaķim.
2 ziņojumi
guillemette
Sveiki, manam kaķim, kurš sver 6 kg, tas ir tik tikko pietiekami. Es baidos, ka jūsu kaķim tas varētu būt pārāk mazs.
1 ziņojumi
pascale
Sveiki, man ir 6 kg smags Norvēģijas kaķis – vai šī māja būtu piemērota vai nepiemērota? Man tā šķiet mazliet par mazu lieliem kaķiem.
2 ziņojumi
julien
Sveiki. Ja kaķis urinē nedaudz augstāk (uz iekšējām sienām), vai tas labi notecēs bākā? Apskatot fotoattēlus, man šķiet, ka tas ir izdomāts ar malām starp sienu un bāku; bet es neesmu pārliecināts.
1 ziņojumi
claudia
Sveiki, vai durvis var noņemt?
1 ziņojumi
margot
Sveiki, Jā, tas ir iespējams. Starp citu, piegādājot, tas tiek piegādāts nesalokāms, tāpēc tas atstāj jums izvēli vai arī to uzlikt ^^
1 ziņojumi
mike
Vai tas ir piemērots pieaugušam kaķim? Es to pasūtīju, pirms uzdevu jautājumu :( attēlā redzami tikai kaķēni
3 ziņojumi
chloe
Es nezinu, man ir četru mēnešu vecs Meinas kaķis, un pagaidām viss darbojas labi
2 ziņojumi
sandra
Jā, man ir vairāki kaķi, no kuriem viens ir mazliet apaļīgs!.. viņš ienāk..
1 ziņojumi
audrey
Vai tas joprojām ir piemērots jūsu meinkūnam šodien?
1 ziņojumi
patricia
Arya ir 1 gadu vecs, 4,5 kg smags Eiropas kaķis un viņa nāk un iet caur durvīm.
1 ziņojumi
alexis
Vai tas ir piemērots lietošanai ārpus telpām?
3 ziņojumi
chloe
nē
4 ziņojumi
betty
Sveiki, Vai tas ir piemērots Norvēģijas kaķim? Paldies :)
3 ziņojumi
chloe
nē
1 ziņojumi
amarie
man ir Devonas reksi, tāpēc ir mazi kaķi (maksimāli 3,4 kg), un es uzskatu, ka šī tualetes māja ir lieliska