Jautājumi, diskusijas par produktiem Maison de toilette Zolia Maja

95% klienti

ieteikt šo produktu

16 atbildes
Catherine
1 ziņojumi
catherine
manam kaķim svars ir 8,500, vai tas ir pietiekami liels viņam, lai izietu cauri durvīm? Paldies par jūsu atbildi.
Guillemette
2 ziņojumi
guillemette
Sveiki, manam kaķim, kas sver 6 kg, tas ir tieši pareizi. Man ir bažas, vai tas nebūs par mazu jūsu kaķim.
Guillemette
2 ziņojumi
guillemette
Sveiki, manam kaķim, kurš sver 6 kg, tas ir tik tikko pietiekami. Es baidos, ka jūsu kaķim tas varētu būt pārāk mazs.
PASCALE
1 ziņojumi
pascale
Sveiki, man ir 6 kg smags Norvēģijas kaķis – vai šī māja būtu piemērota vai nepiemērota? Man tā šķiet mazliet par mazu lieliem kaķiem.
Julien
2 ziņojumi
julien
Sveiki. Ja kaķis urinē nedaudz augstāk (uz iekšējām sienām), vai tas labi notecēs bākā? Apskatot fotoattēlus, man šķiet, ka tas ir izdomāts ar malām starp sienu un bāku; bet es neesmu pārliecināts.
Claudia
1 ziņojumi
claudia
Sveiki, vai durvis var noņemt?
margot
1 ziņojumi
margot
Sveiki, Jā, tas ir iespējams. Starp citu, piegādājot, tas tiek piegādāts nesalokāms, tāpēc tas atstāj jums izvēli vai arī to uzlikt ^^
mike
1 ziņojumi
mike
Vai tas ir piemērots pieaugušam kaķim? Es to pasūtīju, pirms uzdevu jautājumu :( attēlā redzami tikai kaķēni
Chloe
3 ziņojumi
chloe
Es nezinu, man ir četru mēnešu vecs Meinas kaķis, un pagaidām viss darbojas labi
Sandra
2 ziņojumi
sandra
Jā, man ir vairāki kaķi, no kuriem viens ir mazliet apaļīgs!.. viņš ienāk..
Audrey
1 ziņojumi
audrey
Vai tas joprojām ir piemērots jūsu meinkūnam šodien?
patricia
1 ziņojumi
patricia
Arya ir 1 gadu vecs, 4,5 kg smags Eiropas kaķis un viņa nāk un iet caur durvīm.
Alexis
1 ziņojumi
alexis
Vai tas ir piemērots lietošanai ārpus telpām?
Chloe
3 ziņojumi
chloe
Betty
4 ziņojumi
betty
Sveiki, Vai tas ir piemērots Norvēģijas kaķim? Paldies :)
Chloe
3 ziņojumi
chloe
Amarie
1 ziņojumi
amarie
man ir Devonas reksi, tāpēc ir mazi kaķi (maksimāli 3,4 kg), un es uzskatu, ka šī tualetes māja ir lieliska

Sīkfailu politika
Mēs lūdzam jūsu atļauju izmantot sīkfailus vai līdzīgus rīkus, lai atvieglotu jums iepirkšanos mūsu vietnēlīdzīgu rīku, lai atvieglotu jūsu iepirkšanos mūsu vietnē, uzlabotu jūsu lietošanas pieredzi, personalizētas reklāmas, statistikas datu, lai saprastukā mūsu klienti izmanto mūsu pakalpojumusMūsu uzticamie partneri(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)šos rīkus izmanto arī reklāmas nolūkos kā daļu no mūsu mūsu personalizētu vai nepersonalizētu reklāmu rādīšanu."Sīkfailu preferences varat mainīt jebkurā laikāpieejams no jūsu konta.
Jūsu datu izmantošana un apstrādes nolūki
Mēs lūdzam jūsu atļauju izmantot sīkfailus vai līdzīgus rīkus, lai atvieglotu jums iepirkšanos mūsu.... Lasīt vairāk
Iestatiet savu izvēli Es pieņemu Turpināt, nepieņemot
Zoomalia lietotne Ar Family'z nopelnīt +50 pts ar katru pasūtījumu un saņemiet pasūtījumu izsekošanas paziņojumus reālajā laikā
Zoomalia lietotne Palieliniet savu kaķēnu ar Zoomalia lietotni !1000 pts par katru lejupielādi un +50 pts par katru pasūtījumu