Jautājumi, diskusijas par produktiem Ūdens strūklaka Zolia Silent Falls - 3,2 L Ūdens strūklaka suņiem un kaķiem

14 atbildes
Magaly
1 ziņojumi
magaly
Vai var iegādāties rezerves sūkņus, lai nomainītu oriģinālo, ja tas saplīst? Vai nepieciešams mainīt visu strūklaku?
Margarete
3 ziņojumi
margarete
Atvainojiet, es nezinu, vai mēs varam nomainīt sūkni vai arī jāmaina viss aparāts... jebkurā gadījumā, tas ir ļoti kluss, un manam kaķim tas patīk.
Zoomalia
576 ziņojumi
zoomalia
Labdien,Ja jūsu strūklaka joprojām ir garantijā, varat sazināties ar mums tieši, izmantojot veidlapu, kas pieejama jūsu sadaļā "Mans konts" "Klientu apkalpošana", lai mēs varētu apstrādāt bojāto sūkni.Mēs paliekam jūsu rīcībā jebkādu citu jautājumu gadījumā,Coralie no Zoomalia
Marine
1 ziņojumi
marine
Es domāju, ka, ja sūknis vairs nedarbojas, tas ir garantijā, ja jūsu strūklaka joprojām ir ražotāja garantijas laikā
Marie-Ghislaine
2 ziņojumi
marie-ghislaine
Un ja strūklaka vairs nav garantijas apstākļos, mēs zinām, kā nomainīt sūkni. Ja jā, vai jūs to pārdodat?
Marie-Ghislaine
2 ziņojumi
marie-ghislaine
Ja strūklaka vairs nav garantijā, ko darīt, ja sūknis sabojājas?
Zoomalia
576 ziņojumi
zoomalia
Labdien, Ja strūklakas sūknim vairs nav garantijas, diemžēl mēs nevarēsim nodrošināt sūkņa nomaiņu bez maksas. Jauku dienu vēlot, Coralie no Zoomalia
Romane
2 ziņojumi
romane
labdien, kas ir putu filtrs, par ko jūs runājat aprakstā? Nav pieejama klikšķināma saite. Vai jūsu vietnē ir pieejami putu filtri? Paldies
Patara
1 ziņojumi
patara
Sveiki, jūs varat iegādāties Silent Falls Zolia strūklakas filtrus - 4 filtri + 4 sūkļi. Parasti tie parādās lapas apakšā citos pirkuma piedāvājumos. Putu filtri ir melni apļi, kas jānovieto ap strūklakas sūkni.
Romane
2 ziņojumi
romane
Sveiki, paldies par jūsu atsauksmēm. Vai, veicot pirmo pirkumu, ir iekļauti filtri un putu materiāli? Paldies
STEPHANIE
1 ziņojumi
stephanie
Sveiki, jā, tas ir aprīkots ar filtru, pēc tam, lai tos nomainītu, jūs varat atrast pieejamus šeit: https://www.zoomalia.com/animalerie/filtres-pour-fontaine-silent-falls-zolia-4-filtres-4-eponges-p-156896.html
JOSETTE
1 ziņojumi
josette
vai jūs varētu man pateikt, kāpēc nav adaptera ūdens strūklakai 3,2 l? kā rīkoties, ja es veicu pasūtījumu, kur atrast adapteri?
Sophie
52 ziņojumi
sophie
Sveiki, tas ir vienkāršs USB kabeļa adapteris, līdzīgs tiem, ko izmanto, piemēram, mobilo tālruņu lādētājiem. Ar cieņu, Sophie no Zoomalia
Aucéane
1 ziņojumi
aucéane
Vai tas tiek piegādāts ar filtriem? Un kas ir saderīgs ar šo filtru?
Sophie
52 ziņojumi
sophie
Sveiki, jā, komplektā ir filtrs, un, ja vēlaties to nomainīt, to var atrast šeit: https://www.zoomalia.com/animalerie/filtres-pour-fontaine-silent-falls-zolia-4-filtres-4-eponges-p-156896.htmlAr cieņu,Sophie no Zoomalia

Sīkfailu politika
Mēs lūdzam jūsu atļauju izmantot sīkfailus vai līdzīgus rīkus, lai atvieglotu jums iepirkšanos mūsu vietnēlīdzīgu rīku, lai atvieglotu jūsu iepirkšanos mūsu vietnē, uzlabotu jūsu lietošanas pieredzi, personalizētas reklāmas, statistikas datu, lai saprastukā mūsu klienti izmanto mūsu pakalpojumusMūsu uzticamie partneri(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)šos rīkus izmanto arī reklāmas nolūkos kā daļu no mūsu mūsu personalizētu vai nepersonalizētu reklāmu rādīšanu."Sīkfailu preferences varat mainīt jebkurā laikāpieejams no jūsu konta.
Jūsu datu izmantošana un apstrādes nolūki
Mēs lūdzam jūsu atļauju izmantot sīkfailus vai līdzīgus rīkus, lai atvieglotu jums iepirkšanos mūsu.... Lasīt vairāk
Iestatiet savu izvēli Es pieņemu Turpināt, nepieņemot
Zoomalia lietotne Ar Family'z nopelnīt +50 pts ar katru pasūtījumu un saņemiet pasūtījumu izsekošanas paziņojumus reālajā laikā
Zoomalia lietotne Palieliniet savu kaķēnu ar Zoomalia lietotni !1000 pts par katru lejupielādi un +50 pts par katru pasūtījumu